miercuri, 15 aprilie 2009

Pentru copiii-curcubeu

Îmi plac culorile. Încă de anul trecut, mai mult decât altădată, manifest un mare interes pentru ele. Le port pe unghii. În picioare. Pe sâni. Pe coapse. În păr. La gât. În urechi. Dacă aş fi eu mai rebelă decât sunt, şi poate am să fiu vreodată, aş purta în picioare albastru. O rochiţă galben-pai. Un şnur-curea roşu. Unghii portocalii. Şi pe undeva, nu ştiu unde, ceva verde. Cred că prin vene îmi curge sânge verde, prea ataşată mă simt, de prea mult timp, de verde.

Numai copiii arată bine în curcubeu. Pe ei nu are cine şi de ce să-i critice.

Pentru ei, cu drag, 2 euro la 877, aici şi aici detalii şi la 858.
Pentru că dacă nici ei nu merită, atunci nimeni nu mai merită.
Şi, să ştiţi şi voi, toate faptele bune făcute în săptămâna mare se contorizează şi se bucură de feedback, nu rămâne nimeni nerăsplătit, ştiu eu, e o promoţie acum, am vorbit eu cu cine trebuie, trust me! :)

3 comentarii:

Mariana spunea...

hei...poate ai sa te superi...
dar faptele bune nu se fac pentru rasplata.
se fac din inima pt inima-no strings attached,no hidden catch...

Ambasadoarea spunea...

Mariana, eu stiu de ce am donat. Sa iti spun ceva, daca oamenii ar putea fi convinsi prin "glumita" asta a mea sau prin nu-stiu-ce alte promisiuni ori minciuni, as fi prima care ar tipa, ar promite, ar minti... pentru ca indiferent de ce-i mana pe oameni sa doneze, important e actul in sine. Strict.

Enona Chiriac spunea...

Iti multumim pentru ca ajuti “Inima Copiilor” si pentru ca povestesti despre proiectul nostru celor care citesc blogul tau.
Iti multumim ca ai pus umarul la acest proiect impreuna cu noi, asta ne bucura, ne emotioneaza si ne face sa credem ca vam reusi sa ducem la capat proiectul nostru - care speram ca a devenit si al tau.

Iti multumim mult de tot pentru ajutor.

Paste fericit tie si celor apropiati!

Inima Copiilor
(pentru vesti despre proiectul nostru: http://www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/)