marți, 16 decembrie 2008

Broasca fiţoasă

Deci cum să vă zic? Azi a fost prima zi de bălăceală. Pornisem spre club cu prejudecăţile în rucsac. Îmi imaginam o piscină plină de oameni coloraţi, cefoşi, piţipoance sau copii. Îmi imaginam că sauna e naşpa. Credeam că locul în sine nu-mi poate depăşi aşteptările, ci dimpotrivă, voi fi dezamagită şi că-mi va fi silă să revin. A fost like in heaven, auziţi? Ne-am echipat în vestiare curate (foarte important aspect pentru mine), ni s-au dat nişte prosoape imenseee, impecabile şi .... când m-am trezit în faţa piscinei nepopulate, am simţit că am ajuns acasă:D Nu era nici o muscă acolo, în afară de noi două:) Imaginaţi-vă o piscină mare, cu apa nici prea rece, nici prea caldă, numai pentru voi. Apoi imaginaţi-vă nişte ochi ca de copil, uimiţi şi cum ţopăia în mine încântarea. Lângă piscină era un jacuzzi cu apa mai caldă. Testat fiind, îl declarăm buuuuuun. Lângă- într-o ordine, 3 saune, cu infraroşu, tradiţională şi-nu-mai-ştiu-cum. Duşuri curate, moderne şi dotate. Nu am fost la aerobic, care e de fapt, tae bo (much better) pentru că instructorul venea când trebuia să plecăm, din păcate. Una din noi mai avea treabă. Nu, nu eu:) Eu aş fi vrut să mă mut acolo. Să nu mai trebuiască să plec never-never. Din saună am ieşit leşinată, stăpânită de o moleşeală tare plăcută. Mi-a trecut cu un duşuleţ mai rece şi încă câteva ture de piscină, înotând în toate stilurile, mai mult inventate decât cunoscute. Chiar mă gândeam că dacă îmi mai făceam şi un masaj, cu targa trebuiau să mă scoată de acolo. E o oază de relaxare incredibilă, cu un efect net superior şi din cauza perioadei şi al frigului pe care îl vedeam din piscină cum se izbeşte în geamurile imense.

Hai că dacă m-am tot lăudat pe-aici, să vă zic că am multe articole care ţipă să vadă lumina expunerii, dar să vedem când. Aş avea şi un brad de împodobit şi mâncare de făcut ... da' sunt prea relaxată acum;;) Broasca fiţoasă predă legătura!

8 comentarii:

Cora spunea...

Eram sigura ca iti va place...si eu ma duc la bazin, la Lia Manoliu, dar vara. Acum ii dau cu patinajul, aproape zilnic...car patinele dupa mine la servici, si pe la 7 pm cand termin ma opresc pe patinoar :). Asa ca "tot inainte !" :):)
P.S. la denigarea Mosului nu ma bag :):) poate sa supara si raman fara cadou :)

Anonim spunea...

Nu stiu de ce, dar eram convins ca o sa te duci cu inima stransa. Eram convins ca principessa e fitoasa si vrea ce e mai bun. :) Si asa si trebuie sa fii.
Chiar ma bucur ca ti-a placut. Ma duc sa dorm. Sau ma trezesc? Sau sunt la serviciu? Totul depinde de tine. Depinde cand "eliberezi" comentariul de moderare. :))
Noapte buna, buna dimineatza si o zi usoara. :p

Anonim spunea...

fara nici o legatura cu piscina in care te balacesti tu ca o broasca, vroiam sa'mi confirmi un lucru de care sunt perfect sigura: nu'i asa ca in tabelul ala de Live Traffic Feed (pe care'l detii pe coloana stanga-jos), cea mai exotica si mai tropicala prezenta este fix "Lisbon, Lisboa arrived from lenebarbie.wordpress.com"?
Eh, am i right or am i right? :>

Anonim spunea...

Auzi si la Barbie. =)))))))) Asta da offtopic de mare calitate.

Ontopic: inot? sauna? relaxare? pe mine ma chinuie o migrena imputita care sigur se va accentua, deci... sa nu-mi mai vorbesti de lucruri sfinte.

Ambasadoarea spunea...

Cora, nu stiu cum mai rezisti sa te mai duci si la patinoar;) Dar da, e ataaat de relaxant! Cu febra musculara nu stiu ce sa fac...:)
PS: Fricoaso:D

Sorin, merci pentru ganduri si urari, prilej cu care iti doresc asemenea:D (recunosti formularea asta cu care se incheiau scrisorile acum ceva ani?:)

Barbie, evident, draga mea. Toata lumea stie asta. Nimeni nu incerca (si nici n-ar reusi) sa te intreaca in "tropicalitate si exotism";;)

Tomata, nu? Prin aluzia ei atat de subtila, eu inteleg ca arde de nerabdare sa ma duc acolo:)
Si eu am momentele mele "artistice" cu dureri de cap si sangerari nazale, da' ma chinui sa nu le bag prea tare in seama;) Si, oricum, uit de toate cand ma duc la piscineala:D

Anonim spunea...

(tot offtopic, eu sunt o persoana offtopica) cred ca nici n'o sa mai fiu aici cand ajungi tu, asa ca exotismul meu o sa se duca pe apa sambetei in scurt timp... O sa mai sune exotic daca zice "Bucharest" sau "Cucuietii din deal"?

Ambasadoarea spunea...

Mda, not the same thing;) In locul tau nu m-as mai intoarce:D
Oricum, pana in iulie, mai avem timp sa vorbim, sa-mi dai niste ponturi:ce sa vad, ce sa mananc, ce sa beau pe-acolo:) Si sa ma lamuresti daca portughezii sunt la fel de antipatici ca grecii;;)

Anonim spunea...

deci sfaturile mele sunt urmatoarele: mananca si bea tot ce'ti incape in mana ca e bun tare, mergi pe oriunde vezi cu ochii ca e fain. Iar portughezii sunt foarte simpatici si placuti si cateodata iti vine sa'i pupi.
De ex, eram in Évora (un orasel) cu harta in mana si ne chinuiam sa o descifram si un nene s'a oprit langa noi si ne'a intrebat: Aveti nevoie de ajutor? Si nu era pedofil, dat fiind ca nici noi nu eram minore :P Sunt foarte prietenosi pe strada si in cafenele etc.
Asta a fost doar teaser, iti zic mai multe pana cand ajungi tu aici :P