duminică, 14 decembrie 2008

Capra şi bikinii roşii:)

Barbie cea obraznică m-a încărcat pe furiş cu o leapşă de sezon ce presupune să îl fac de tot rahatu' pe moş. Moş Crăciun, se-nţelege. Oi fi având eu gura mare şi nu-mi trebuie mult să mă aprind, da' zău dacă înţeleg de ce ma vizează leapşa asta, eu, în străfundurile mele cele mai întunecate fiind un om special, de o bunătate rar întâlnită şi n-aş putea să-l vorbesc de rău tocmai pe moşu' ăsta şi, mai ales, în lumina deja-primitelor cadouri. Dacă vede ce scriu eu aici şi nu mai vine pe la mine? Nu-mi permit deloc să risc, şi să amân leapşa până anul viitor n-are sens, drept pentru care o să înşir ce nu-mi place mie la perioada asta a sărbătorilor de iarnă.
Ce să fie, ce să fie... Păi, mă cam enervează (de tot) că fix unde am vrut eu să mă duc de revelion, taman acolo s-a dus juma' de ţară şi eu am rămas cu palma'n cur, ceea ce-mi cauzează grave crize existenţiale şi-mi demonstrează încă o dată că prostia se plăteşte:| Mă enervează că există superstiţia de a purta bikini roşii în ultima zi din an şi eu nu vreau, nu-mi plac:) Mă sperie şi nu-mi plac de nici o culoare colindătorii cu capra. Capra, dom'le? De ce tocmai capra?
Şi, în plus, dacă zăpada nu e, nimic nu e. Detaliat, creierul meu e setat să înţeleagă din prima că dacă ninge, clar e Crăciunul. Extrapolând, dacă nu ninge, se cam duc dracu' fiorii şi magia sărbătorilor şi nu văd decât un prilej nesimţit de a mânca şi a bea până dai cu deştu' (sper că vă e familiară expresia, că de tradus nu traduc:)

Cam astea ar fi, ştiu că am lălăit-o într-un mare hal, noroc că pot să mă bazez pe my evil twin sister să mai bage din top ca să mă scoată pe mine şi ... pe fetili pe care, alături de bestia de la care a pornit totul, aş vrea să le adun într-o bună zi la aceeaşi masă: Liana, Cora, Alina, Alice, Vyanna, Anca, Alia şi Alinazzz:) Bucuroase, nu? :D

15 comentarii:

dramaqueen spunea...

Draga mea, eu sunt mai buna la comentat pe blogul tau decat la scris pe blogul meu, asa ca ma voi abtine de la a denigra asa bunatate de Mos (acuma... zic si io... poate are si el grija de mine). Si in plus, ma simt asa vinovata ca voi merge in locul ala unde o sa ma intalnesc cu juma' de tara, incat stau cuminte, tac malc si aprob tot ce spui tu ca sa nu-mi trimiti vreun gand... "bun". :D
Hai ti pup!

Ambasadoarea spunea...

Honey, dormi? Jumatea aia de tara la care faceam referire este cea care se duce acolo unde voiam eu, adica munte (oricare munte) si Sighisoara/Sibiu, nu ca in Viena n-as fi vrut, dar, totusi:D Deci, vreau sa bagi un Top 3 al chestiilor care te enerveaza in aceasta perioada mirifica, da? Si rapid, sa nu-mi rod toate unghiile asteptand:) Pumpici!

Anonim spunea...

Vai, mama ta de copil!!! Cum sa zic de rau de Mosu, ma??? Huh?? Cum as putea? :(

Si ce superstitie cu bikini rosii? Ca e prima data cand aud de ea...

Anonim spunea...

ambasadoareo, sa'ti fie rusine! In loc sa'mi multumesti ca te'am ajutat sa scapi de frustrarile de sezon, tu ma ponegresti si zici la toata lumea ca's bestie?

Anonim spunea...

Pai si cu "baeţii" cum ramane? :)

Anonim spunea...

Helooou! Si eu care citeam in liniste, necomentand, doar bucurandu-ma de randuri...dar stiu ca iti place interactivitatea, asa ca: sa rup un pic tacerea:)
In primul rand tre’ sa zic ca mie mi-a mai trecut spiritul critic – sunt mai zen in ultimul timp, desi cred ca de foarte multe ori cele mai faine idei apar din a contrazice ceea ce exista déjà – principiul negatiei: “nu ma alegeti!”.
Faţă de Craciun nu pot avea sentimente negative – nu pot si basta! A, ar fi o chestie: mi-ar placea sa fiu eu Moaşa Crăciun, sa pot face mai multe cadouri, desi imi plac si mai mult cele oferite fara motiv:)
Si astept invitatie la masa rotunda....sau ma invit singura cand ajung in Galati (am rude around)!:p

Ambasadoarea spunea...

Liana, macar putin:) Si nu de mos, de perioada:D
"Sa porti, mama, chiloti rosii de revelion si tot anu' ce urmeaza or sa moara baietii dupa tine":D

Barbie, nu puteam sa fac asta, ma vedea mosu':D Asa, sunt acoperita, declar ca am fost fortata, batuta, obligata, chinuita sa zic de rau si tot n-am zis:)

Sorin, pai "baetii" nu cred ca au preocuparile astea, zic ca e mai mult o treaba muiereasca:)

Ambasadoarea spunea...

Alina, te-am facut sa iesi din carapace, ta-na-na-na-nanaaaa:D O sa ne intalnim noi intr-o buna zi, cu-atat mai mult cu cat mai ai si rude pe-aici;) Greit!

Anca Dionisie spunea...

Sa-l ciufulim pe Mosu':)) Let's do it!

Anonim spunea...

Aha, m-am calmat. No, lasa, ca traiesc eu si fara bikini rosii (sau de orice alta culoare) ca ala care trebuie moare oricum :D

Ambasadoarea spunea...

Anca, n-a iesit prea sifonat din ciufuleala ta, da' fie, te iert:)

Liana, adica fara bikini? Deloc? Pai cum sa nu moara?:))

Anonim spunea...

Ma, eu prin bikini pricep chestiile alea minuscule si incomode. De care NU vei gasi la mine :)

Aaaa! And careful what you wish for vizavi de masa aia :D

Anonim spunea...

Fata...ma refeream strict si fix la intalnirea cu Liana, Cora, Alina, Alice, Vyanna, Anca, Alia şi Alinazzz. Deci cu noi "baeţii" nu vrei sa te intalnesti la o masa, da? Bineeeee. Ne-am suparat. Da' ne trece repede :)

Ambasadoarea spunea...

Liana, pai da, am eu grija. Sa se intample:D

Sorin, hai fata, deloc nu m-am prins:)) Gafam eu si mai tare daca ti-as fi raspuns asa cum m-am gandit prima oara; evident eram si mai departe de adevar. Indiciu: bikini.

Cine-a zis ca nu venim daca ne invitati?:)))

Anonim spunea...

Hahahahahahahahahahaha. Foarte tareeeeeee. Bine ca te-ai oprit la timp. :))))))))))))))))))))))))))))