luni, 26 ianuarie 2009

Brăila în imagini


... într-o zi banală de 24 ianuarie;)

9 comentarii:

Unknown spunea...

frumos:)

Razjudec spunea...

uite..vezi ce urat au facut?nu stiu daca ai mai fost inainte,insa pe republicii,centrul istoric,cretinii au facut sosea.
ce idioti

Ambasadoarea spunea...

Razjudec, poate ma lamuresti tu ce e cu atatea cladiri cu potential, dar cu geamuri sparte si abandonate, ca eu m-am speriat;) Ceea ce am presupus si noi ca e centrul vechi al orasului, mi-a placut tare mult mie, nu mai fusesem pe acolo. Cu toata parerea de rau, Braila nu prea e un oras frumos...

Razjudec spunea...

hmm.ba e un oras frumos.e orasul meu.
raspunsul la geamurile sparte cred ca e :zona e locuita de tigani,unele case nu mai sunt locuite si nu are cine sa pun geamuri.habar n-am.asa sunt de cand sunt eu mic.de 4 ani am fost foarte rar pe acasa.eu nu am vazut strada asta care s-a construit.

Ambasadoarea spunea...

Inteleg conceptul "e al meu, deci e frumos";) Tocmai de asta, ma simt usor jignita (...) daca se spune despre Galatiul meu ca e naspa.
Nu e zona locuita de tigani (nu parea, cel putin), de fapt, nu sunt locuite casele alea si par a apartine statului si ar fi frumoase, daca...

PS: Ma bucur ca te-am plimbat prin Braila cu pozele mele;)

World Wide Alinoi spunea...

N-am fost in Braila, asa ca nu stiu daca e frumos sau urat.
Si Bucurestiul e plin de cladiri de genul asta, cu geamuri sparte, cu fatada cojita si in paragina rau de tot...
Putinele care au avut "norocul" sa fie renovate, s-au transformat in viloaie, pierzandu-si farmecul si apartenenta la vremurile de alta data :(.

Ambasadoarea spunea...

Alina, cred ca aproape orice oras le are, pacat de ele ca au asa un farmec degeaba...

Giolly spunea...

Buna,sunt Razjudec.Din motive personale mi-am sters blogul.As vrea sa ma schimbi de la blogroll cu noul meu blog.Ti-as ramane recunoscator.Nu stiu cat de inspirat e numele dar il las asa.
www.giolly.blogspot.com

Nicusor de la Braila spunea...

Imi place sa ma plimb cu iubita mea pe faleza.