joi, 8 aprilie 2010

Suntem pregnănți!

Bine, deocamdată mai mult eu decât el, dar aștept din clipă în clipă să i se întâmple și lui asta:)

Răspunsul e da la toate întrebările. Da, mi-e frică. Da, mi-am dorit asta din moment ce am permis să se întâmple, nu știu cât de conștientă eram totuși:) Da, am dubii că știu ce înseamnă să fii însărcinată.  Și mamă. Da, încă fumez, 1-2-3 țigări, pufăite, uitate în scrumieră, dar fumez, creierul meu n-ar suporta verdictul m-am lăsat de fumat. Da, mi-e frică. Da, s-ar putea să iau asta și ca pe ceva ce trebuie să fac, ce trebuie să duc la capăt, acum, de ce neaparat acum, nu știu. Da, mă gândesc la doctori, dacă n-o să găsesc nici unul pe placul meu?! Da, simt că-mi pierd neuronii și somnul, în burtă simt o aglomerație aproape insuportabilă, m-am întrebat dacă mi se pare și nu, nu mi se. Da, mă tem de tot ce nu cunosc, de tot ce nu văd ,dar simt. Da, stau la pândă, aștept să văd ce mi se mai poate întâmpla, dacă și cum o să suport, poate vreau certitudini că o să fie bine, mă visam fără griji, țopăind, se pare totuși că-i un rol care nu mi se potrivește, nu știu să-l joc. Și da, mi-e frică. Singurele simptome pe care le-am remarcat sunt sânii a la Pamela Anderson, oboseala și incapacitatea de a mă exprima coerent și de a mă concentra. Să fie astea toate, zic!:)

Dar dincolo de toate astea, gândul de a vedea moaca bebelușului Florea... mă cam lasă mută, știți?! 
Azi am primit confirmarea oficială de la doctor. Nu că aveam dubii, dar a devenit real în momentul în care mi s-a spus are 5 săptămâni și 5 mm. Hmm, înalt ca tat-su, mi-am zis eu.:) Am plecat din cabinet plânsă, râsă, roșie, împleticită, lăsând în urmă o asistentă și o doctoriță hlizite maxim.

24 de comentarii:

andreea spunea...

felicitari!

cred ca e minunat sentimentul :)

Anonim spunea...

aaa, ce fain! ma bucur!
eu de cand te'ai maritat stateam cu gandul sa te intreb cand te apuci de facut si odrasle, dar mi'am zis ca nu se cade sa pui asemenea intrebari...
mi'au placut mult pozele de la nunta voastra si mi'a parut bine sa'ti vad chipul, noroc cu FB :D

vera spunea...

felicitari ...si mult succes in toate descoperirile ce urmeaza de acum incolo ...

Butterfree spunea...

so happy for you! e prima veste buna pe ziua de azi! o sa vezi ca o sa le înveţi pe toate încet încet şi ca o moaca noua în familie, fie ea şi de Florea e mai mult decât binevenita! iţi urez toate cele bune ţie şi bebelului cel înalt şi iţi mulţumesc ca m-ai fericit azi!

Catalina Bogdana spunea...

Sa fie intr-un ceas bun si incununat de sanatate !!! :)
Felicitari burtosilor:).

dramaqueen spunea...

Honeeeeey, o sa fiu... tatica? Matusa nu vreau sa fiu, ca-i prea indepartata si nu vreau sa ma strige copiii rai "tusa Drama Queen". Mama cu siguranta nu-s, tata nici atat. De unde rezulta ca tatica e numa' bine. Vin' incoace de burtoasa! Hai sa fiti sanatosi si cuminti, ca io va iubesc oricum! Pupici pe ombilici!

Anonim spunea...

Ma, nunta am ratat-o. Dar la botez ma prezint. Pentru ca oricum vad o gramada de lucruri pe care imi vine sa le cumpar dar nu am plodul caruia sa i le fac cadou. Deci multumesc. Si, da, felicitari.

(Mi-au aparut fluturi in stomac, ba, cand am citit :) )

femeia fericita spunea...

Felicitari!
O sa fie cel mai fericit bebe din lume cu o asa mamica si asa tatic.

Lumea o sa inceapa sa te bata la cap cu "nu asa se face, ca asa", tu asculta pana la capat si pune in practica NUMAI CE TI SE POTRIVESTE. Instinctul de mama NU DA GRES

Elena

Liana spunea...

Anonimul de mai sus eram eu. Sa traiasca netul mobil, arunca-l-as pe geam. :)

Ambasadoarea spunea...

Multumesc pt. urari, le primesc cumva ca pe ceva exterior mie, cred ca inca nu realizez cu adevarat ce inseamna asta;)

Andreea, da, e ceva, altceva, nici macar nu stiu sa descriu cum e sa-ti confirme dr. ca ai pui:)

Barbie, intr-un fel as mai fi amanat momentul, iar in alt fel parca ma-ntreb de ce naiba am asteptat atat.
PS: Si eu m-am bucurat de "regasirea" de pe FB, bine c-am intrat si eu in rand cu lumea:D

Vera, succes sau rabdare?:)

Butterfree, ma bucur de reactia ta.

Da, Catalina, sanatate sa fie, restul vine de la sine;)

Hon, tu o sa fii matusa de la Bucuresti, the one and only, cea care o sa cumpere conversi copilului:))

Liana, stiam-stiam ca tu esti! Rili! Abia astept sa ne vedem, zuzi;)

Elena, cred ca o sa fie alintaaaaaat de-o sa ma doara dintii de-atatea figuri:)) Cat despre ce zice lumea, niciodata n-am facut intocmai si rau n-a fost.

femeia fericita spunea...

Intr-adevar, acum nu prea realizezi ca il duci pe bebe cu tine peste tot. Ciudat... esti intrebata, prietenii vorbesc mult si bine de bebe, cadouri, botez si tu nu-l simti inca. Poate abea cand o sa dea din labute prima data o sa realizezi de-adevaratelea...

Pentru mine nasterea a fost cea mai frumoasa zi din viata (in ciuda urletelor dinainte, ce durasera vreo doua zile- stai nu te speria: am inteles ca o nastere dureaza in medie 4-6 ore, nush ce naiba mi-o trebuit mie asa mult) si iti doresc si tie, si voua la fel. Mogaldeata o sa fie cel mai dulce nou-nascut din lume, si o sa fie dragoste la prima vedere, ti-o jur!

Sa ne pui poze cu voi, ca sa stim cum cresteti.

Va imbratisez cald si va felicit pentru asa o decizie

Anonim spunea...

Felicitari si toate cele bune, sa fiti sanatosi, ca restul vine de la sine! Si nu te lua dupa gura lumii, fa cum simti tu ca e bine, pareri sunt multe, dar nu toate ti se potrivesc.
Anonim in 7 luni

Ionouka spunea...

Heeeeeeeeei, ce minune, ma bucur mult pentru voi!
Sa fie bine acolo inauntru si aici afara! Enjoy!

Ionouka spunea...

Heeeeeeeeei, ce minune, ma bucur mult pentru voi!
Sa fie bine acolo inauntru si aici afara! Enjoy!

Tomata cu scufita spunea...

Ma bucur sincer pentru tine si mi-a placut tare mult cum ai descris prin ce treci. Se simte ca esti nerabdatoare si fericita si ca ti s-a intamplat o minune. >:D< Nu prea stiu ce sa spun, pentru ca mie asemenea momente mi se par cele mai fericite. :)
Ah, FELICITARI!!!

Ambasadoarea spunea...

Elena, faptul ca imi spui ca nasterea a fost cel mai frumos moment din viata ta, desi pomenesti de niste urlete, nu m-ajuta:)) Mult curaj iti mai trebuie sa nasti normal...
Si bineinteles ca floricica/floricioiul o sa fie cel mai frumos bebelus, daca nu credem noi asta, atunci cine?:D O sa pun si poze, deocamdata nu se vad decat suncile dezvoltate independent si anterior sarcinii:D

Anonima cu burtoi de 7 luni, mai e mult pana acolo? Cum e in cealalta jumatate?:) Eu sunt deja racita ca o curca, not funny.

Multumim, Ionouka, asa sa fie!

Tomata, am descris si eu cum am putut, dar dincolo de cuvintele mele, exista niste stari si niste schimbari care pot parea absurde celorlalti... sa stii ca m-am gandit la asta in momentul in care mai multe persoane s-au exprimat asa, detaliile acestei povsti chiar spun ca-i vorba de o minune;)

paul spunea...

Ai grija de tine... E vreo sansa sa cunosc mamica prin iunie?

Ambasadoarea spunea...

Ma straduiesc sa am, Paul.
Pai eu in iunie tot insarcinata o sa fiu, deci pe mamica sigur nu o s-o cunosti:)) Da' ce se-ntampla in iunie?

Anonim spunea...

Nu se intampla nimic deosebit, doar ca vin acasa, in Galati, si mi-ar placea sa cunosc sursa atator fluturi...

paul spunea...

Nu se intampla nimic deosebit, doar ca vin acasa, in Galati, si mi-ar placea sa cunosc sursa atator fluturi...

Ambasadoarea spunea...

A, nici nu stiam ca esti din Galati, sa ne vedem atunci, cum nu?! Ne "auzim" pe mail?

Anonim spunea...

La mine, dupa primele 4 luni jumatate cand nu am mancat decat fructe si cacao cu lapte, este cat de cat ok, exceptand durerile de spate, solduri si umflatul picioarelor. Dar este normal, chiar daca atunci o sa simti ca nu vrei decat sa treaca mai repede cele 9 luni :) Griji o sa ai pe toata perioada sarcinii, indiferent de etapa, dar cand o sa inceapa sa se miste si o sa simti multimea de fluturasi din burtica, indiferent de toate durerile pe care le ai, le vei uita cu totul! Pe mine fructele m-au ajutat f mult, nu am racit tare, cu toate ca nu am facut nici un vaccin. Evita aglomeratia si persoanele bolnave, mananca citrice multe si o sa fie bine, organizmul o sa invete sa "munceasca" sa va protejeze pe amandoi. Suplimentul de vitamine pentru femei insarcinate iarasi este foarte bun, eu iau materna, in Romania nu stiu ce exista, contine toate vitaminele de care ai nevoie si chiar daca ai probleme cu mancarea, copilul are necesarul asigurat. O sarcina cat mai usoara iti doresc si profita de perioada asta, are frumusetea ei :)
Anonim in 7 luni

Ambasadoarea spunea...

Anonima mea draga, nu stiu altii cum sunt, dar eu sa mor daca vad vreo frumusete in perioada asta. Sa mi se fi marit dioptriile, asta e explicatia?:) Starea de greata permanenta ma face sa nu mai beau apa plata, sa fug de pomelo, banane, portocale, mi-e sila de lapte, iaurturi si doar covrigii uscati mai par sa se inteleaga cu stomacul meu... Paradoxal, as manca orice mancare care nu e gatita de mine si mi se pare ca niciodata nu sunt satula din cauza senzatiei de greata pe care o am de dimineata pana seara in gat. Not funny, I'm telling you!:) Iau si eu vitamine si-o sa ma rog lunile astea sa nu ma fac pan' la sfarsit de 200 de kg.
Promiti ca-mi mai scrii? Aici sau pe mail, cum vrei tu;)

metro rider spunea...

asa deci!!
de abia acum aflu, dar asta e tipul de stire care imi provoaca exaltare :))
felicitari din toata inima! stiu ca o sa fii o mama foarte cool! Bucura-te cat poti de fiecare moment. Si pregateste-te, viata ta nu va mai fi niciodata la fel :))
you made my day! :)