luni, 4 mai 2009

Mă iubeşte fanii

"Scuza-ma ca te intreb dar tu traiesti numai prin blog ca vad ca toata ziua publici si raspunzi la comentarii. Viata ta care e? traieste femeie realitatea ca tu traiesti in lumea cartilor si a basmelor, daca tot esti asa de inteligenta lasa in urma trecutul de basm si nu mai pierde vremea cu reclama asta gratuita. Sau te-ai obisnuit sa ai fani? La vasta ta o femeie adevarata pregateste mancare, face un copil,nu traieste in lumea virtuala sau se emotioneaza la orice comentariu de pupat in cur. Ca vad ca numai din acestea ai. Ea vrea la mare si peste cateva luni are nunta, vai de capul casniciei tale va fi, ca vad ca barbatul te intretine acasa cucoana comoda! La munca sa faci bani nu sa-i consumi ca un parazit."

Ăsta e un comentariu drăguţ foc, pe care o preaminunată fiinţă anonimă şi un pic analfabetă după părerea mea, a decis să mi-l trimită. Pentru că a ales să facă asta la un articol unde nu e loc de scursuri din astea, Incredibila călătorie a unei lacrimi, eu m-am gândit să îi dedic un întreg spaţiu, să o fac vedetă. Pentru că merită. Draga mea, pe lângă faptul că mi-ai provocat greaţă, trebuie să îţi spun, cu tot bunul-simţ de care pot da eu dovadă, că n-ar trebui să te fută pe tine grija ce scriu eu, cât de des scriu eu şi de ce scriu eu. Totodată ţin să îţi aduc la cunoştintă că am mai mulţi neuroni decât ai tu împreună cu tot neamul tău şi că da!, sunt potentă şi pot scrie dacă am chef să scriu şi că prefer să trăiesc în lumea basmelor şi a cărţilor decât în lumea în care o femeie adevărată găteşte şi face copii şi că tu, în mesajul ăsta superb mi-ai transmis deloc subtil cât de cretină, retardată şi îndobitocită eşti. Te felicit pentru viaţa plată, cu un singur sens şi o singură dimensiune pe care o trăieşti şi îţi doresc ani mulţi şi fericiţi în lumea cratiţelor, a polonicelor şi a pamperşilor! Înainte să închei îţi mulţumesc pentru toate gândurile bune, pentru grija manifestată pentru viitorul căsniciei mele şi îţi urez tradiţionalul ... somn uşor!

10 comentarii:

Liana spunea...

=)) =)) =))

Auzi, ma? Stii ce n-ai luat tu in calcul? Ca ai face niste prajituri... poetice :))

Sorin Grumăzescu spunea...

Hahahahahaha. Sunt extrem de curios cati ani are si unde traieste acest anonim/a. In ce lume?!
Uite inca un motiv pentru care n-am sa o uit niciodata pe bunca din partea tatalui, care gandea mult mai normal decat mule persoane din zilele noastre. Si nici pe cea din partea mamei care inca traieste si care gandeste la fel.
Totusi consider ca ti-ai pierdut timpul cu asemenea "stiupid facși".

World Wide Alinoi spunea...

Da' cata treaba are :))

A-30-something spunea...

Mda, internetul ascunde multi de-astia. Cel mai tare imi place cand se semneaza "Anonim". Pai frate, daca ai chef sa ma improsti cu noroi, macar asuma-ti o parere. Sa stiu si eu cine ma injura, nu de alta...

Tomata cu scufita spunea...

:) Of, cum n-are lumea loc de altii nici macar pe internet. :)

Sincer, nici nu stiu ce sa comentez... ca i-ai dat un raspuns cum probabil eu nu m-as fi obosit. sau poate m-as fi obosit, habar n-am.

Cora spunea...

da...bleah:) din pacate se confirma permanent...mama prostilor e tot timpul gravida...

INTJ spunea...

diacritice, propozitii lungi, multe virgule ... are ce citi cateva zile. iar apoi urmeaza partea (aproape) imposibila: sa inteleaga. tz, tz, tz ... cata rautate, cata rautate! :))

Buddha spunea...

Nici nu ştiu dacă oamenii ăştia merită înjuraţi sau priviţi cu milă şi ajutaţi cumva...
Nu e revoltător comentariul ei, pentru că trece cu mult de nivelul de jignire. E doar trist...

Jessy spunea...

Wow! Cum mor unii de grija altora! De apreciat totusi ca intre cratita, copii si alte treburi casnice pe care le mai are, si-a facut timp sa citeasca ceea ce scrii!

Iulia Sirbu Herbil spunea...

Heeeei! Te-am gasit pe blogul maaaam-p si....ma bucur enorm ca mai au si altii parte de anonimi grijulii! Fii sigura ca bietul domn sau umila femeie, care nu va fi nicicand o doamna, te stie ... si se otraveste permanent cu scrierile tale:)) Admirabila ideea ta de a-i dedica o intreaga pagina! BRAVO! Ah, pardon, voiam sa spun TZOC pe funduletz!!!! (citeste, Satana citata aici, si mori incet, in kinuri, ca pentru tine nu o sa scrie VECI cineva asa!). Tzoc! tzoc! tzoc! (SIC!)