miercuri, 27 august 2008

Schimbarea la fata

Dupa ce trece faza (intotdeauna e doar o faza) cu vai, ce dragut e, nu-mi pot dori mai mult de la viata, ce-am facut sa-l merit, incepe dezmatul.

Incepi sa-l privesti cu ochi critici si sa descoperi ca de fapt, parca nu-ti place asa mult sa-si falfaie bucili in blugii aia mulati. Ca parca parul ala un pic (mai mult) lung nu-ti mai starneste aceleasi porniri rock-sexuale, ci dimpotriva, iti trezeste posesivitatea pentru balsamul tau si nici nu te-a uns la suflet cand v-a fluierat un fraier pe amandoua. Ca nici mainile nu ti se mai par la fel de fine si incepi sa te intrebi daca in locul echipei pe care zice ca o coordoneaza, nu e de fapt o roaba pe care o conduce scuipand in palme. Ca nici nu ti se mai pare la fel de bine imbracat si parca si parfumul lui miroase cam ciudat.

E in ordine, nu te panica. Asa fac femeile. Se indragostesc de un anumit barbat dar nu se lasa pagubase pana cand nu il schimba/transforma/strica. Da, strica, pentru ca de cele mai multe ori, odata modificarea incheiata, nu mai stim langa cine ne aflam si ne intrebam unde a disparut printul din poveste de care ne-am indragostit, cum s-a intamplat de i-a cazut tot paru' din cap si de ce dracu' tot umbla ca un impaiat numai in costume, de ce s-a domesticit in halul asta ... fara sa ne mai aducem aminte si fara sa mai conteze ca a fost opera noastra.

Eu una recunosc. Rar mi s-a intamplat sa nu am pornirile astea (atat de rar ca nici nu-mi amintesc vreun caz concret:). Eu vreau sa-i schimb. Sa-i domin. Sa-i fac mai buni, evident. Sa-i transform.
Sa-i fac dupa chipul si asemanarea mea.

_______________
Running through hell,
heaven can wait.

8 comentarii:

Dan Terteci spunea...

Si, uite asa, se alege praful! Naspa!

Sahara Penguin spunea...

M. Eu n-am pornirea asta. Eu doar - renunt. Adica in punctul in care-mi dau seama ca nu-mi mai convine, I fly away. Ca fluturii, stii? :D

Anonim spunea...

era si un banc pe tema asta cu tipa care isi transforma motociclistul-rocker intr-un tip tuns si la costum, dupa care il paraseste pentru alt motociclist-rocker cum era el la inceput :)

asadar... inveti fluturii sa zboare si barbatii sa ti se asemene :P

Ambasadoarea spunea...

Dan, da, uneori.

Sahara, eu daca pot sa ii fac sa fie mai buni, de ce sa ma abtin?:D

De aia, cred ca de plictiseala:)) Da, parca imi amintesc de banc;)

Anca Dionisie spunea...

Decat sa-l schimbi...mai bine-l inlocuiesti...:)))

Ambasadoarea spunea...

Anca, nici ideea ta nu-i rea:)

ma'am p spunea...

mai, eu zic ca atunci cand incerci tu (nu TU-tu, un "tu" :P) sa-l schimbi clar omul ala nu e de tine..Nu e The One. stii? cel putin la mine asa a fost

Ambasadoarea spunea...

Eh,stiu, mai, da' eu ma refeream strict la niste schimbari in sensul de...(un fel de)cizelari, mai mult, chestii care sa-mi satisfaca apucaturile dominatoare,uite, de genul: "ultima tigara se fumeaza la ora 22 si gata" sau "am zis ca devenim eco, clar, renunti la factura orange pe hartie, nu vezi cati copaci se taie pt. asta?"

Apucaturi de dementa, poti sa le zici si asa:D