miercuri, 6 august 2008

Mireasa Berbec si marea ei

Despre femeile berbec se stie ca sunt niste temperamentale si dinamice din fire. Faptul ca vor fi mirese nu le afecteaza cu nimic. Vor pastra aceasi atitudine fascinanta si plina de contradictii. Dat fiind ca este inzestrata cu un adevarat talent artistic, mireasa berbec se va ocupa in amanunt de nunta ei si nu va lasa sa ii scape nimic. Viitorul sot va trebui sa faca fata dorintelor ei impulsive. Fiind o femeie puternica si pasionala, ea va fi o sotie desavarsita, asta cand nu va avea accese de furie. Atunci cand vrea poate fi joviala si gratioasa. Romantice incurabile, ”berbecutele” isi vor dori un inel de logodna cu diamant, ametist, topaz, rubin sau granata. Buchetul poate fi din trandafiri dar nu numai. Important este sa aiba culori vii cum ar fi rosu, portocaliu sau roz. Aceleeasi culori le poate folosi si pentru decorul nuntii dar mai poate adauga si galben si albastru. Avem de a face cu o fire vulcanica si nunta va fi pe masura. Intr-o incapere mare sau in aer liber, atmosfera va fi cu siguranta una incendiara.
Influente pozitive in cuplu: comunicativitate, curaj, spirit de aventura, generozitate, energie.
Influente negative in cuplu: incapatanare, impulsivitate, lipsa de rabdare, irascibilitate.
Mirele ideal: aventuros, comunicativ, fire sportiva, rabdator.
Data ideala a nuntii: zilele de 9, 18 sau 27 ale lunii.
Destinatia ideala pentru luna de miere: Anglia, Franta, Germania, Polonia, Italia.
(http://www.flu.ro)

Postul asta are o esplicatie.
Data nuntii chiar e stabilita pentru o zi de 27. Ceea ce mi s-a parut prea tare:)
In rest, nu prea imi plac florile (nu rupte si transformate in buchete, cel putin,) dupa rosu/portocaliu/roz nu ma innebunesc, iar luna de miere mi-as petrece-o in Thailanda. Ah, si nici talent artistic nu am. Dovada sta tabloul pictat de mine:)
Pe langa asta, nu-mi place aurul galben, nu as purta niciodata ceva din aur galben. Nu-mi plac traditiile noastre, gen flori in piept, hora in fata blocului, lautarii burtosi sa mi se behaie la urechi cu a lor ia-ti mireasa ziua buna, dansatul gainilor la restaurant (dezgustator) si cate si mai cate, la care nu am chef sa ma gandesc chiar acum.

De fapt, azi nu am chef de nimic, pentru simplul motiv ca trebuia sa neeeee vedeeeeeeeeem jooooooooiii si s-a trezit Universu' sa ne intoarca curu' (pe motiv ca nu poate satisface toate cererile, ce sa zic?!, tre' sa ma inscriu si pe liste acu'), dupa ce m-a facut sa cred ca ma iubeste si ca ii place de mine, cum stau eu cumintica pe malul marii, privind in zare cu cei mai ochi verzi alaturi. Inzeles?

Later edit: Universuuuuuleeeee? Cine-i cel mai tare si mai frumos si mai destept univers, hm?! Ala care se joaca cu mine si cu nervii mei, dar care pana la urma face posibil tot? Ihi, tu esti;) Asa ca de maine incepe weekend-ul pt noi, si dupa o noapte in Bucuresti, ne infiintam la mare. Cum care mare?! Marea mea:)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mai fetito! Da, tu, asta care crezi ca universul e al tau, marea a ta, vara e a ta! Cine te crezi? crezi ca ai cele mai buze senzuale? Se prea poate. Cert e ca pana la "ne vedeeeem joooooooi" mai sunt cateva ore. Asa ca e de bine. Ti-a iesit si de data asta. Nu stiu cum ai facut da' ai facut bine. Bravo!
Pup!

dramaqueen

Ambasadoarea spunea...

Pai de cand tot visez la asta... de prin 2000 parca;) Era si cazul sa se intample. Si, in plus, merit. Le merit pe toate, stii doar:)

Ti pup dulci!

vyanna spunea...

le meriti... jur, jur!

Ambasadoarea spunea...

Vyanna, you make my heart melt;;)