joi, 28 august 2008

Donez parinti cu idei proaste

Ce v-am facut eu voua, ma?!

Nu am fost eu mereu fetita aia ascultatoare?! Bine, poate nu paream asa in ochii vostri, cand imi spuneati, strajerilor, sa vin la 7 (sapteee!!!) in casa, si eu apaream pe la 8, povestindu-va accidente peste accidente, posibile si imposibile, doar ca sa-mi justific intarzaierea ... Dar macar veneam inapoi, nu ca altii ...

Nu te-am lasat eu pe tine sa ma imbraci (verbul potrivit e a costuma, totusi) cand i-ati cununat pe defectii aia, ca pe o parasuta virgina, infoiata ca o curca-n cap? Am zis eu ceva, ma?! (Si inca ce-am zis:D)

Nu m-am abtinut eu ca un calugar in post sa te injur cand mi-ai aruncat bunatate de bocanci la gunoi?! Am alergat eu dupa ei, in semn de sfidare fata de decizia mameasca?! Bine, da, da' tu nu stii ...

Ti-am ascuns eu mari secrete si adevaruri dureroase?!
Pai da, ma. Dar pentru tine am facut-o. Spune-mi tu mie, daca nu te-am protejat eu, ca o fiica grijulie, de aflarea vestii (calomnioase, de altfel:D) ca intrunisem 21 de absente si ca riscam exmatricularea. Pai de ce sa stii?! Ca sa ma cauti tu dup-aia cu Interpolu' prin toate barurile afluente liceului si sa pierzi niste bani aiurea pe maxi-taxi, cand puteai foarte bine sa stai linistita sa vezi ce se mai intampla cu Kassandra?! Zi tu ca nu m-am gandit la tine cand am facut asta!

Nu m-am conformat eu ca o umila Isaura planurilor voastre diosebite ca dracu' de a merge cu voi la tara?! Ce, daca tipam de ciuda si bubuiam de nervi ati crezut ca nu vreau, ca preferam sa stau toata vara cu prietenii mei?!

Eh, si nu ti-am spus de atatea ori ca tigarile alea din rucsac nu sunt ale mele?! Ce faceai asa mare caz, ca si cum nu ma credeai cand iti spuneam ca astea sunt niste glume, ca asa se face la liceu acum, nu ca pe vremea ta?!

Ce-aveti cu mine, ma, de-mi spuneti ca nu se poate nunta fara o cantare strasnica??? Cu acordeonu', ma?! Eu, ma?!

V-ati gandit macar o secunda la ce vreau eu?
Eu vreau sa ma pis pe traditii, ma. Na! Multumiti?
Sau eu nu contez? Eu nu stiu ce vreau? Eu nu am voie sa vreau?

_________________
Oh, no, I've said too much...
si nu uitati de mine!

9 comentarii:

Anca Dionisie spunea...

Am si eu "o exemplara"de-asta...dar mi-a folosit la ceva,totusi...Baiatul meu de 19 ani face ce vrea...si face bine,in ciuda bunicii care continua in aceeasi maniera "sa aiba grija"de copil..Am 39 de ani si sunt prietena cu copilul meu de 19,facut din dragoste si din revolta...

Ambasadoarea spunea...

E cel mai frumos lucru pe care l-am auzit in ultimul timp.

Sa inteleg ca nu te intereseaza donatia mea?!:)))

Dan Terteci spunea...

Propun sacrificarea parintilor atunci cand le vine pe lumea un copil. Asa o sa fie mai multa liniste pe planeta asta asta. Sau nu, manele, rock, hard-rock, heavy metal... toate la maxim... Pffff... greu sa iei o hotarare!!!

P.S. - Excelenta azi m-ai abandonat si m-ai lasat in gura dusmanilor. Noroc cu anca mk.

Anca Dionisie spunea...

@ambasadoarea- ooo...nuuu.."senchiu"
@Dan- :)))Sa se puna cu Xena...:)))

ma'am p spunea...

hehe, au inceput "telenovele" cu nunta..si sa vezi cate o sa mai ai :P
noi iti uram succes...de pe-acum :)

Ambasadoarea spunea...

Mai bine m-ai ajuta sa scap;;)

Ambasadoarea spunea...

Si care voi?;;)

Anonim spunea...

Foarte tare postul, mah!!
"Ce-am mai ras" - nu de nefericirile tale bineinteles in care fiecare s-ar regasi cate putin...
Bravo, ma!

Ambasadoarea spunea...

Melsi;)

Pai de asta l-am si scris, sa rada altii de mine:))