joi, 21 august 2008

Comun de speciala

Imi plac pozele cu pui de pisici, dar, de altfel, nu suport pisicile, sa nu le vad! (Cainii da, evident:)

Nu mananc carne de vita, dar imi place ciorba de burta.

Imi plac (mult) cainii (si ei pe mine), dar ii bat (mamiceste) daca se pisa in balerinii mei.

Aproape toti banii mei se duc pe haine (cand nu se duc pe cosmetice, inutile, de altfel, nu le folosesc; carti/reviste si toate rahatelele de care nu am nevoie, dar le cumpar) si tot mai dau iama, din cand in cand in sh-uri:D Sau sa le spun vintage shop-uri:?!

Mi-e frica de paianjeni, dar tot ii omor. Cu un papuc, ceva. Daca nu sunt prea mari:D

Cred ca am o alergie la praf, dar nu ma omor stergandu-l:D

Nu suport ideea de moarte, dar ma tot uit la documentare despre oameni care mor in tot felul de circumstante odioase. Pana la sfarsit. Pentru ca sper ca de fapt, ei nu mor, ci doar nu am inteles eu bine cum sta treaba in introducere:D Si cuprins.

Cred ca in caini se reincarneaza prietenii mei care mor. Fara de ce.

Cred ca si femeile (un pic) mai grase sunt atragatoare. Doar cand ma ingras eu:D

Pentru ca m-am mutat, nu mai am caine (nici nu era al meu... ci al intregii familii... si nu ma iubea pe mine cel mai mult) si vreau unul, dar mi-e frica ca moare si nu stiu daca mai vreau, dar il vreau. Inzeles?!

Daca stau toata ziulica acasa (unii spun ca degeaba) il astept pe el sa vina sa imi dea de mancare. Eventual sa si faca;;). Si-mi da! Si-mi face!

Am citit pe mai multe bloguri cum ca se poarta sa vrei sa scrii o carte. Si eu am asta in cap, deci nu sunt cu nimic mai speciala. Si mie imi place sa fiu speciala.

Nu as putea in vecii vecilor, amin! sa fiu doctor. De ce e asta ciudat? Pentru ca altii pot:D

Imi place sa citesc. Mult. Dar editurile/librariile ar da faliment si scriitorii ar muri de foame, daca ar fi sa ma astepte pe mine sa le cumpar. Ca-s proasta, stiu, nu trageti!

Vreau in Thailanda la anu', dar pentru ca eu nu merg pe strada fara sa ma atarn de gatul lui si fara sa pup, din doi in doi, mi-e frica ca o sa fiu batuta cu chietre in piata publica, schingiuita, decapitata si ologita definitiv. Si tot vreau.

___________
Va urma? Ihi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

io vreau sa dau timpul inapoi,vreau sa am nisip pe talpi si nivea pe palme,vreau s-aud cuvinte ciudate in araba,cu sau fara sens,vreau aisha pe limba lui.si mai vreau un set de aripi sa ma car naibii de aici,sa ma duc departe,acolo unde numai ochii aia mari si fiorosi ma pot gasi!

iulia nadi

Ambasadoarea spunea...

Asa. Si?

:))

ma'am p spunea...

bai ce draguta esti, chiar asa comun de speciala :p

Ambasadoarea spunea...

Bai, ce draguta esti ca ai trecut pe aici:D

Anonim spunea...

in afara de alea cu femeile plinute...cam asa sunt si eu..:D cu aia inca nu sunt de acord :))