luni, 18 august 2008

Campanie de cucerire

Te vad. Imi placi. Te vreau.

Ce ramane de facut?

Pai incep campania de cucerire. Ne intalnim, te tin delicat, nu de mana, doar de degetul mic, iti zambesc frumos si clipesc languros din gene. Iti plac si tie, imi spui ca sunt femeia pe care ai asteptat o viata intreaga sa o intalnesti, femeia care vrei sa iti nasca copiii, copii frumosi si destepti ca noi. Ma suni si imi spui ca nu te poti concentra la munca, ca numeri orele si minutele pana ne intalnim, ca sunt cea mai frumoasa faptura de pe toata suprafata Terrei.

Eu te cred. Ma uit in ochii tai si nu am nici un dubiu ca esti barbatul vietii mele. Tu faci ca fiecare plimbare si fiecare sarut sa para rupt din poveste. O poveste care se termina cu au trait fericiti pana la adanci batraneti.

Pana cand incep sa se adune nori negri si grei, exact pe strada mea.
Pana cand barbatul vietii mele se transforma in barbatul vietii altei femei.

Ce fac acum?

Pai, continuu campania de cucerire.

Nu te las sa ma uiti, fac in asa fel incat sa fiu prima pe lista de asteptare. Ma reinsinuez in viata ta drept o amica. O amica care iti vrea binele, care te intelege si care clocoteste pe dinauntru in asteptarea trezirii tale la viata.
La o viata in doi. Cu mine. Cu mine, am zis!


5 comentarii:

dramaqueen spunea...

Ce te faceai tu fara mine? Sunt o muza, sunt un izvor nesecat de inspiratie. Daca nu eram eu, nu aveai ce sa scrii pe blog. Poate ne mai anuntai cate medalii a mai castigat Romania la Olimpiada si cam atat... :D. Use me, honey, make me your inspirational slave :)).

Ambasadoarea spunea...

Simt o urma nefireasca de invidie, esti geloasa pe fanii mei si pe succesul meu cumva?:)

dramaqueen spunea...

No way! Invidie? N-avem! Cat despre fani si succes, ti-am zis deja ca am suficient succes la tine acasa iar tu esti suicienta ca fan al meu. ;)

Ambasadoarea spunea...

Momentan, momentan, pana ti se urca gloria la cap:))

Anonim spunea...

dramaqueen trebuie concediata!ma ofer io drept muza.ia-ma cu tine oriunde te-ai duce si te voi inspira la maxim.si te voi sluji,si nu ma voi intoarce niciodata impotriva ta asa cum a facut exa!

iulia nadi