joi, 26 august 2010

Piruete, flic-flacuri și alte nebunii

Că tot pomenii ieri, ăsta e balet? Sau box? Fotbal? Gimnastică? Scrimă? Habar n-am. Ceva e. Hai să spunem toți în cor că e balet ca să scăpăm de-o grijă:) 
De departe, cel mai frumos, mai mișcător, mai neașteptat, mai imposibil-de-descris, mai amuzant, mai magic, mai ciudat și mai grozav moment e cel în care îți simți copilul mișcând. Nu înțelegeți greșit, bulbucii sunt bulbuci, au farmecul lor, desigur, dar sunt pui pe lângă mișcările de care vă vorbesc eu. Astea sunt zilnice, parcă nu seamănă o zvâcnire cu cealaltă, te fac să te oprești din orice ca să urmărești activitatea, o fi un dans?, o rostogolire?, se distrează? Câteodată parcă simte că nu-mi iau ochii de la burtă și se oprește, dacă mă uit o clipă în altă parte își reia distracția, păi ce facem, dragă, ne batem joc?:) Mi se pare că are umor și că sunt eu prea proastă să mă prind la poantele ei:)

6 comentarii:

femeia fericita spunea...

Pe vremea cand iti era rau si greta, ma gandeam, lasa ca o sa-l simti cum da din picioruse si sa vezi cum iti trec gandurile negre... Dup-aia am citit de bulbuci. Am zis Doamne, pe femeia asta n-o sensibilizeaza chiar deloc treba asta? hihihi, da, ca eu is tare desteapta si trag concluzii inainte sa fie cazul.

Ei da, povestea asta e una cu totul deosebita. Ciudat ca de din-afara nu arata asa spectaculos, adica cei care "pun mana" nu simt nici pe departe ce simti tu...

Ambasadoarea spunea...

Ai dreptate, textul cu bulbucii lasa de dorit, nu se vede nici urma de incantare, desi, jur, era, probabil eram si socata:D Sa-l vezi pe beau cum alearga cand il chem la spectacol si cum beleste ochii a mirare... e chiar fain, ma amuz tare pe seama lui:)

Evergreen spunea...

Tiiiii... cine stie ce-o face bebica pe acolo? Probabil se distreaza si ea.

shmeny spunea...

tumbe clar. se simte bine, se relaxeaza, comunica si ea cu tine... smart!

Catalina Bogdana spunea...

Super tare...cand te citesc parca vreau si eu :P, asa transpui tot ce simti...faci pofta :)
Numai bine in continuare si sa va bucurati toti acolo, unul de altul, in continuare.:D

Ambasadoarea spunea...

Sigur se distreaza, Evergreen, asa se simte, a joaca;)

Shmeny, o fi comunicand ea saraca, da' cine s-o-nteleaga?!:)

Merci, Catalina! Pofta? Pai hai, ca ma prinzi din urma daca te grabesti putin:D