sâmbătă, 18 iulie 2009

No ordinary pictures

Acum pur personale;)

16 comentarii:

Anca Dionisie spunea...

Nebunii aia frumosi ...voi sunteti???? Aici intervine un zambet de neredat prin emoticoane...
Va pup!

gabi spunea...

Chiar ca fericirea e cu voi ;)

Daiana spunea...

Stimata doamna Florea, noroc cu fotografiile (aveti un zimbet minunat, curata reclama Colgate! :) Zau! Si va sta foarte bine linga domnul Florea! Sau lui linga Dvs....) ca sa va recunosc si eu. Da, ne stim. Sau ne-am stiut. Si n-ar fi rau sa ne redescoperim la cafeluta aia si-un tutun pe linga...

Casa de piatra, darling!

dramaqueen spunea...

Honey, nu-ti mai urez nimic aici ca ma doare gura de atatea urari si pupaturi si oricum a cam trecut momentul. Din fericire, teama mea cea mai mare (aceea ca ma vei imbraca precum o fondanta, adica in roz sau mov) nu s-a adeverit desi nici rochia verde n-a fost prea amabila cu retina. Una peste alta, ma bucur ca am facut parte din trio-ul don'soarelor, de onoare chiar :). Si cred ca m-am achitat cu daruire de sarcina. Adica buchetul ala n-a venit singur spre mine, am facut un flic-flac destul de riscant ca sa-l prind :)). Inca astept multumirile celorlalte doua don'soare pentru sticla de wiskey obtinuta de la mire si nas pentru capul tau dar rezolv eu problema asta cu ele. Hai ca ne-am distrat, fata! A fost cam misto iar voi ati fost cam frumosi. Ptiu, sa nu va deochi!
Saru'mana, doamna!

A-30-something spunea...

Sunteti doi frumosi! Sa va iubiti mult!

Ambasadoarea spunea...

Anca, daaaaaaa, nooooooi:)

Gabi, da, e un alt soi de fericire fata de fericirile care ne-au fericit anterior:)

Daiana, si iata cum prezentul dovedeste ca emisiunea Surprize, surprize era inutila:) Si sa tot fie vreo 10 ani de cand bantuiam barurile, pardon bibliotecile, impreuna:) Ne vedem.

Da, honey, ce bine ca s-a terminat! We did it!:)

Leah, merci! Si pt. voi aceeasi urare!;)

Tomata cu scufita spunea...

Wow, ce mireasa frumoasa ai fooost. :)

Ti-a mai zis cineva ca semeni cu Nicoleta Luciu? Sa nu te supere comparatia, ca e o femeie frumoasa. :)

Ambasadoarea spunea...

:)) Tomata, n-am mai auzit niciodata comparatia asta, de fapt, cred ca singura asemanarea dintre mine si ea e ca avem acelasi sex:)

Alina Zaharia spunea...

E din cauza gropitei din barba - asemanarea!
Ptiuu - ce frumosi sunteti! Casa de piatra si pietricele! Numai bine!

Minicoleta spunea...

Intr-adevar sunteti doi frumosi cu ochi in care inchideti si deschideti in acelasi timp tot Universul vostru...va doresc sa va pastrati aceeasi privire peste ani, ani, ani in care va veti privi pruncii si in momentele grele ale vietii...la fel sa va priviti si intreaga furtuna se va destrama in jururl vostru...pentru ca sunteti DOI...sa ramaneti DOI o viata asa cum sunteti acum. Nimic nu e mai inaltator in inima unui om decat sentimentul IUBIRII...ma bucur pentru voi chiar daca nu va cunosc pentru ca ma bucur cand vad IUBIRE pe chipuri de oameni...Viata luminoasa si prunci frumosi,


o cititoare cu drag,
:)

maria spunea...

pe langa povestile tale horror, ai fost o mireasa super frumoasa. si nu e asa ca noaptea nuntii nu exista? de ani de zile ma intreb de ce niciodata viitoarele mirese nu vor sa creada acest adevar

Ambasadoarea spunea...

Alina, nu stiu, nu inteleg asemenarea:) Merci!

Mirela, multumim pt. urari!

Merci, Maria!
Nu stiu cine a inventat conceptul de "noaptea nuntii", dar daca trebuia sa fie ceva placut (si) pt. mine, sigur n-am avut parte:)))

Delia spunea...

draga mea, rochia este superbaa, seamana cumva cu modelul pe care il vreau si eu. pozele zic ca v-ati simtit bine, restul nu mai conteaza. casnicie fericitaa si frumoasa.

Cora spunea...

Doamne cat de misto ai fost ! Casa de piatra, se vede in ochii vostri cat sunteti de fericiti...

Ambasadoarea spunea...

Delia, multumim pt. urari si-ti uram asemenea!:)

Merci, Cora! Iti divulg un secret: e misto sa fii casatorit:)

Sorin Grumăzescu spunea...

Aoleu ca tare mai sunteti frumosi. Mai ales tu. :p Deci am avut dreptate...n-am disparut degeaba din "onlainul" romanesc. :)
Toate bune la voi sa fie si sa fiti sanatosi.
PS: Gata, scoati pozili ca iar dispar. :)