miercuri, 3 iunie 2009

Sfaturi meteorologice

Pentru că nu se poate ca lucrurile să meargă de acum înainte ca pe roate, pentru că nu se poate să scapi de un stres şi să nu apară altul în loc, pentru că dacă rezolvi ceva nu dispar implicit şi celelalte probleme, iată-mă pregătită, în poziţia demnă de a-mi smulge părul din cap, ca o lady veritabilă, cu maniere alese. În caz că nu aţi observat singurei tragedia care îmi dă târcoale, meteorologul vă prezintă vremea pe următoarea lună şi lansează următoarele avertismente:
  • dacă vreţi cumva să vă căsătoriţi în iunie sugerăm să faceţi asta musai în aer liber, pentru că, se ştie, ploaia înseamnă bogăţie şi prosperitate, nu răceli, viroze şi dureri de gât şi spate.
  • ca să nu mai zic că dacă o să fie şi grindină, distracţia o să fie şi mai mare, pentru că, nu-i aşa, ce poate fi mai amuzant decât să-ţi vezi socrii şi invitaţii trăsniţi în cap de pietricelele grindinoase?!
  • în plus, dacă cumva o să vă intre tocurile până la genunchi în noroi şi dacă o să se adune băltoacele în farfurii şi pahare, voi să zâmbiţi şi să dansaţi, pentru că, nu-i aşa, e nunta curului.
  • menţionez totodată un aspect de neignorat: fulgerele şi trăsnetele, o minune! Ce artificii, ce lumini?! Uite aici economie nesperată şi un spectacol de vis şiiiiiii, gratis!!! Ura!
  • tot ţinânt cont de paragraful de mai sus, doamnele sunt rugate să folosească cât mai multe clame metalice care să le susţină cocurile pentru că, nu-i aşa, avem nevoie şi de spectacol şi ce poate fi mai emoţionant decât o coamă de păr în flăcări?!
  • pentru doamnele mai timide precizăm că dacă nu apreciază acest gen de distracţie şi vor cu orice preţ să ne curme distracţia stingându-şi flăcările o pot face oricând apelând la animalele de la zoo care sunt în apropiere şi gata oricând să intervină la nevoie. Tot pentru dumneavoastră punem la dispoziţie, în acest sens, un lac artificial pe partea stângă ori, dacă simţiţi nevoia să vă mai plimbaţi printre mese făcând-o pe făclia umblătoare, noi vom aprecia asta negreşit şi când obosiţi să ne faceţi un semn să vă aruncăm în piscina aflată pe partea dreaptă care, deşi goală, o să vă ofere nişte şocuri zdravene, ceea ce, sunt sigură o să vă provoace hohote de râs nestăpânibile.
Acestea fiind spuse, vă urăm distracţie plăcută, corturi rezistente, invitaţi nepretenţioşi ori dispuşi să plătească oricât numai să scape teferi şi nevătămaţi!

2 comentarii:

dramaqueen spunea...

Nu esti zdravana! Dar asta e un truism :D. Fie ce-o fi, eu la nunta vin oricum. Iar toate previziunile astea meteo sunt pentru mine o veste foarte buna intrucat asta inseamna ca pot sa-mi pun direct o pelerina de ploaie si sa nu-mi mai bat capul sa gasesc o rochie "verde Heineken". Deci nu m-ai speriat nici asa. Try harder! Pup tampit!

Ambasadoarea spunea...

:)) Si totusi mai sunt 23 de zile lungi, ploioase, stresante si buboase. Cred ca ti dovidesc:D