miercuri, 15 octombrie 2008

24,3 + TVA:)

Peste fix o săptămână beau-ul meu adorat face stimabila vârstă de tărti years, ceea ce, tradus in limbaj chirilic, pentru mine înseamnă dureri de cap şi nelipsite procese de conştiinţă. Da, de conştiinţă. Că o să umblu ca o muscă fără cap prin toate magazinele şi, evident, o să găsesc ceva interesant şi pentru minunata şi speciala fiinţă care vă scrie acum.

De asta am nevoie de ajutor! Pentru că voi sunteţi nişte fiinţe diosebiti şi o să-mi spuneţi cum să fac să îmi amintesc că e ziua lui, nu a mea şi, mai ales, să-mi daţi nişte idei de cadouri. Care idei să fie cu efect WOU! Vă spun de pe-acum, dacă o să vă folosesc ideile şi o să-i placă, o să-mi însuşesc meritele;) Dacă o să-mi dea cu cadoul de cap, blestemele mele vă vor urmări toată viaţa:))

Deci mă bazez pe voi, da? Bineeeeeeee:)
_______________________________
A, şi citesc Aşteptând-o pe Sara şi-mi place:)

Later: Am senzaţia că am fost cam ambiguă în cererea mea. Am zis ce vreau. Am zis de ce vreau. Am zis şi pentru cine vreau. N-am zis cum vreau. Ei bine, caut ceva funny, dar nu (prea) copilăros. Sau ceva cool, dar nu gadget. Parcă aş vrea un ceas. Sau un tricou personalizat, da' e frig ca dracu' la noi în casă şi mi se pare nepotrivit:) El ştiu că parcă vrea un parfum. Unul anume. Da' mie nu-mi place să iau ceva ce a trecut el pe listă;;). Aş fi vrut să-şi bage nasu' printre rândurile astea şi niste băieţi care să-mi spună ce cadouri i-au dat pe spate la un moment dat. Dacă-mi retrag blestemele e mai bine?:))

8 comentarii:

Anca Dionisie spunea...

Dantela alba in "cantitati" mici...sampanie bunaciune in cantitati "moderate" ...si tu...cat cuprinde;)

Ambasadoarea spunea...

Nu zici rau deloc tu, Anca, da' n-ar fi asta mai mult un cadou pt mine?:)) Si ce ma fac cu ceilalti invitati?:)

World Wide Alinoi spunea...

Dupa ce-ai zis faza cu blestemele parca am si vazut cum a scazut numarul celor care s-ar fi oferit :)).
Hmm, desi e cam greu sa-mi dau cu parerea pentru un cadou unui necunoscut, nu pot sa ma abtin. De cand ma stiu am fost pasionata de facut cadouri care chiar sa placa celui care le primeste.
Ma gandesc si, daca imi vine o idee demna de mentionat, dau cu batul.


P.S.: Welcome back to Trendy Wendy :)))

Anonim spunea...

Pe blogul meu nu ai gasit nici o idee de cadou? :( Am postat eu asta vara o asemenea intrebare si mi-au raspuns mai multi baieti cu ceea ce si-ar dori ei. Daca vrei o sa-ti dau lincul catre postul respectiv (am zis sa nu te spamez de la primul comentariu :)) )
Anyway, nu te apuca sa-i cumperi gadget-uri scumpe pentru ca barbatii sunt pretentiosi la faze din astea si s-ar putea sa nu nimeresti.
Poti sa-i cumperi carti, poti sa-i iei o narghilea (daca ii place), un tricou personalizat (intra la fungift pe site, poate te inspiri),
un abonament la sala, echipament foto (sau un card de memorie pt aparat), o colectie de CD-uri cu formatia lui preferata, un ceas, o camasa de firma ...
In caz de forta majora, intreaba-l direct ce-si doreste :)

Anca Dionisie spunea...

E unul ..reiproc...Cat despre musafiri...si maine e o zi...:)

Ambasadoarea spunea...

Alina, nu te gandi prea mult ca timpu-i scurt;) Da, Trendy Wendy e preferata mea:)

Ciupercutza, n-am luat la puricat tot blogul. Nu inca.
Idei multe, da' vreau si linkul ala;;)

Anca, asa, indeamna-ma la prostii, nu te lasa:))

World Wide Alinoi spunea...

Daca e vorba de parfum, e si o idee mai usor, ca trebuie sa-ti placa si tie :D.
Nu stiu daca gusturile mele se potrivesc cu ale tale, dar eu as incerca un Chanel Allure.
Aaaa, incearca si vezi daca-ti place Dior Homme Sport (habar n-am cum miroase, dar Jude Law....)

Ambasadoarea spunea...

Alina, beau-ul meu tocmai si-a manifestat interesul pentru ceva (mai multe)de imbracat:| Pana miercurea viitoare ii mai vin tot felul de idei:|

Mersi pentru sugestii, as incerca Dior-ul. Tot pentru Jude Law:)