joi, 15 martie 2012

De ce-mi place Pinterest

Pentru că îmi creez, acolo, în colțul meu, imaginea celei care aș vrea să fiu cândva, sper eu cât mai curând. În spatele tipei cu păr în formă de bob abandonat, există una cu păr lung, des și sălbatic, care așteaptă să iasă în față. În spatele tipei cu blugi vechi dinainte de gravidenie, stă o tipă în dresuri colorate dând din picioare a nerăbdare. Sunt o tipă care trebuie să-și ia revanșa pentru toți anii în care a urât cu patimă rochiile și fustele. Acum știu cum sunt și-ar trebui să las să se vadă asta.

Pentru că îmi plac incredibil de mult hainele de fetițe și știu sigur cum mi-ar plăcea să o văd îmbrăcată pe Iris. Și cum aș vrea să arate camera ei. Ori casa noastră, dacă am avea o casă și nu un apartament de (doar) 2 camere. Sau unde mi-ar plăcea să zac și să citesc o Kinsellă sau orice altceva mă poate face să râd. Sau unde aș vrea să plec în vacanță. Pinterest-ul mi-a trezit amintiri și, mai important, mi-a trezit visele. Sunt tone (vorba lu' Becky Bloomwood, că tot am pomenit) de poze frumoase, amuzante, deosebite, cu haine, mâncare, peisaje, cu tot ce-ți poți imagina și încă nu.

4 comentarii:

Zâna de la colț spunea...

Mie nu-mi place că dă dependență :-)

Ambasadoarea spunea...

That little thing :)

femeia fericita spunea...

Ola! Frumoasa treaba. De cand caut...mai, parca mi-ai citit gandurile. Apropos de recuperat timpul in care urai fustele, iacata-ma la finalul unui an de la ultima nastere. Luna trecuta umblam NUMAI in trening labartat, tricouri largi&Co, amu mi-am facut manichiura (albastru pastel), mi-am atarnat ceva cercei, ma fac din nou cu ruj, am gasit un balsam perfect pentru paru' asta (numa' io si fata verde cu paru' padureee) de arat si io ca o gipsy ingrijita. Am reinceput sa port rochite si colanti. Sunt sexy, ce mai... hihihii.
M-am lungit cu vorba, voiam sa zic: felicitari (ca vrei sa revansezi faza cu fustele) si mersi de recomandarea site-ului cel colorat.

Ambasadoarea spunea...

Gata, se facu anu' deja? Pfiu, ca repede mai trece timpul asta!

Bravo, ma, dac-am putut sa facem copii, putem face orice, inclusiv chestiute din astea gen manichiura, pieptanat, girlie clothes :))