luni, 27 iunie 2011

It's all about us today

Acum 2 ani, pe la ora asta, eram în fața ofițerului de stare civilă și spuneam da omului care mă ținea strâns de mână.
Cred că-mi râdeau și urechile în ziua aia. 
Mă uitam la el și-l vedeam clar, ca niciodată. Era atât de sigur pe el că simțeam cum mi se topesc genunchii sub greutatea fericirii. Cum l-am văzut în ziua aia, transparent, gol, curat, nu l-am văzut niciodată până atunci și niciodată de atunci încolo. Fericirea, siguranța, liniștea care țâșneau din el mă copleșeau.
Și mă împiedicam în poalele rochiei și-mi doream să nu uit niciodată ce-am simțit atunci.

N-am uitat.
Și azi dansul nostru se execută în 3. Sau chiar în 4, că Loli îi ca râia.

Beau, tu ești jumătatea mea cheală, calmă și enervantă. Ti! :D

7 comentarii:

Ionouka spunea...

Sa va fie de bine inca niste ani multi, ca tare frumos v-a mers si aud ca va si sta bine impreuna...
You make quite a 4-some!
Loli vine la Capitala?

copilulideal spunea...

io am abia... 3 zilisoare :).
Noi nu ne-am tinut de mana pentru ca el se chinuia sa-si ia sacoul pe el, iar eu ma tineam strans de buchetul meu rosu cu verde. Chiar m-am gandit la treaba asta - privind pozele si analizand, in general, comportamentul nostru de cuplu (la party, de exemplu am stat eu cu prietenii mei iar el cu ai lui si ne-am reunit abia la final). Si ma gandeam asa... bai ce chestie. Noi asa suntem. Tandrete maxima in casa, impartirea sarcinilor in societate. E o chestie foarte naturala si cred ca asta-iprincipalul motiv pentru care m-am maritat cu el. Sigur, pentru ca-l iubesc. Dar si pentru ca el ma iubeste in asa fel incat ma lasa sa fiu asa cum sunt eu. Respectiv, aparent distanta si foarte independenta.
Ca sa mai povestesc, cand am intrat la starea civila eu am dat buzna prima - au urmat in ordine aleatorie nasul, mama, si apoi nu mai stiu cine. El era pritnre ultimii, isi cauta sacoul...:) Cand am iesit am iesit asa, unul langa altul, printre orez, dar nu ne-am tinut de mana. Si a fost excelent...:) noi ne tinem de mana in gand. Si atunci cand mi-e mie frig sau cand mergem la cumparaturi. In general cam cand vreau eu :).
Am tipat fiecare cate un DA strident de bocea maica-mea de ziceai ca numa-numa.

Carla spunea...

Ăsta nu e dans... asta-i poezie pură, da?! :D

La cât mai multe dansuri împreună... în 3, în 4, în cât mai mulţi şi mai fericiţi cu putinţă!

p.s. Offtopic, dacă nu te-aş citi din reader, n-aş observa unde ai linkuri în text... nu le poţi boldui sau scrie într-o altă culoare, pentru ochii mai puţin vigilenţi? :)

Ambasadoarea spunea...

De unde-auzi tu, Ionuco, asa vorbe caraghioase?:)) Las' ca ne vezi, te lamuresti tu. Multi ani fericiti sa traim toti, ca prea meritam, ce naiba?!
Loli nu, la cum suporta (nu) caldura, ar fi un chin pt ea.

Copilulideal, la mai mare, mai, fato!:) Asta cu tinul de mana sa stii ca nu e doar sirop, la cum ma dureau pe mine picioarele, aveam nevoie sa fiu tinuta strans de mana, sa nu ma duc gramada:) Ce chestie, si eu tot de asta l-am ales, pt ca "ma lasa" sa fiu eu, in toata "splendoarea" mea. Felicitari!

Carla, multumim, cu tot dragul va doresc asemenea! Ah, ce seaca-s in urari, macar is sincera:) Da, schimb culoarea, fac ceva sa fie evident. Pupam gagicile!

Andrada spunea...

Haha ce amuzant...:))) cu ce id am postat. Numa tu esti de vina, ca m-ai instigat sa fac blog de nunta, pe care nu l-am facut pana la urma...:)))

Ambasadoarea spunea...

Mai ai timp:))
Dar s-ar putea sa-ti placa sa citesti peste ani aberatiile de acum despre asta.

dramaqueen spunea...

Numai cat am citit randurile astea mi s-a pus un nod in gat. Exact asa ati fost, exact asa imi amintesc si eu de ziua aia. Si-mi pare rau ca-s asa departe, uneori mai departe decat alte ori.