miercuri, 13 octombrie 2010

Câinii nu știu să zboare

Cică așa. Vrând-nevrând tre să caut un instructor de zbor pentru lady Găgă. Mai are puțin timp la dispoziție, nici măcar 2 luni, în care trebuie să învețe să zboare, pentru că, nu-i așa, sub același acoperiș nu încap și un bebeluș și un câine, ar fi prea mult.
Eu îi înțeleg cumva pe oamenii ăștia care-mi spun las' că dispare potaia din peisaj când apare copilul (deși-mi vine să o pun pe Loli să-i zgârie pe gură, norocul lor că Loli nu m-ascultă), în viziunea lor, pe o scară de la 1 la 2, pe primul loc vine copilul, el trebuie să aibă parte de toată atenția, toată dragostea, toată grija, toate resursele. Nu-i contrazic absolut deloc. Dar ce te faci dacă-ți zic că eu am nevoie de câinele ăsta, cu toți nervii pe care mi-i provoacă când fură lucruri ca să le roadă, pe mine câinele ăsta tâmpit și ochios mă face mai bună, crăcănata asta e atât de deșteaptă, de amuzantă, de sigură pe ea, de tâmpită că simt că nu-i fac ei vreun bine ținând-o cu noi în casă, ci ea ne face nouă un bine, cum naiba să o învăț să zboare, să o dau spre adopție sau să o alung din viața noastră când ea n-a făcut altceva decât să o facă mai frumoasă, mai funny?! 
Desigur, Loli, ca orice câine, nu înseamnă doar ochi (ahhh, și ce ochi!:), înseamnă și mult păr și ieșiri cu ea afară și hrană și drăgăleală de calitate. Mi se pare, însă, prea puțin ce trebuie să facem noi pentru ea comparativ cu ce ne dă ea la schimb. Și nu văd în ce fel ne-ar putea încurca ea odată cu venirea domnișoarei Iris, nefiind niște inconștienți care le-ar culca, de exemplu, în același pat, nu din prima zi:) Cu o minimă atenție din partea noastră, totul o să decurgă firesc și nimeni nu e și n-o să fie în plus, familia Florea numără 4 membri.

9 comentarii:

shmeny spunea...

Loli este the best!

Ambasadoarea spunea...

Nu?:)
Imi spunea my best friend ca daca asa vorbesc despre caine (ca e cel mai destept, cel mai frumos, etc) despre copil o sa fie si mai si. Cred ca s-ar putea sa aiba dreptate:D

maria spunea...

aoleu, ce ai cu animalul? lasa-l acolo, in legea lui. eu am dat unul din cele 2 si tot imi pare rau :)

Ambasadoarea spunea...

Fix aici, cu noi, o sa ramana, nici o clipa nu m-am gandit sa o abandonez. Partea pisiceasca a plecat?

Andrada spunea...

Ba eu cred ca daca vor, cainii pot sa zboare (am vazut eu pe youtube...). Asta nu inseamna ca TREBUIE sa zboare, cu atat mai putin afara din casa...:P

maria spunea...

da, partea pisiceasca. dar pentru ca adelin n-a vrut cu niciun chip sa o zboare pe natasha. si a zburat stu pentru ca nu faceam fata sa ma ocup de toti, nu din cauza ca aveam vreun stres legat de sanatate.
acu natasha fura jucariile smarandei, smaranda pe ale natashei si sa vezi circ cu curatatul...dar na, om trece si de asta

Ambasadoarea spunea...

Of, bine ca nu sunt intr-o asa situatie, e foarte greu sa renunti la un membru de familie, fie el si patruped mieunos:) A, cred ca e foarte distractiv cu cele doua. Sa le urmaresti, nu sa cureti, sa ne-ntelegem:)

Evergreen spunea...

Io zic ca se vor intelege. Si maica'mea tot batea campii ca daca vreodata fac un copil sa nu prinda laba de matza pe langa el. Insa, eu nu sunt de acord.

Cat am fo' mica am pupat in bot toate animalele planetei (la bunica) si am bagat pietre-n gura etc si nu am murit.

Intr-adevar, trebe mai multa atentie, dar orice pentru un suflet drag :)

Ambasadoarea spunea...

Da, ma, si eu am crescut la bunici bot in bot cu Bobby, Balan, Renata, Tontonica, Iliuta si cum ii mai chema pe cainii vremilor:) Nu numai ca n-am murit, da' chiar am dus-o bine:) Iar Loli chiar e genul de caine care sa stea pe langa copii, e setata genetic sa-i iubeasca.