vineri, 17 iunie 2016

Mic ghid de chinuit vecinii

3 moduri diferite de a-ti nenoroci vecinii, folosind o singura unealta- copilul:
  • pentru pct. 1 va trebui sa apelezi la bunavointa intestinelor copilului, dar have no fear, karma face ca ele sa functioneze conform scopului, asa ca, ori dimineata devreme, ori in linistea intepenita a pranzului, ori in letargia post cina, din negura apartamentului de la parter, cu atarnat de usa baii while... you kno', fuge pe geamuri si pe usi, probabil speriat si el de propria-i intensitate, racnetul care ar trezi si neculcatii: MAAAMIII, AM FACUUUT CACAAAAAAAA!. A FACUT CACA! OMAGA! FUGI! Acum tu. Ba tu. N-apuci s-ajungi la jumatatea drumului ca unda racnetului nr. 2 te face sa te clatini pe picioare si sa te sprijini de pereti: MAAAAMIIII, AM FACUUUUUT CACAAAAAA, N-AAAAAUUUUZIIII?!? Aud. Eu. Vecinii. Intreaga galaxie si orice fiinta vie posesoare de urechi functionale.
  • pct. 2: fa o cinstita petrecere pentru copii la tine-acasa. Daca te mananca fuarte, fuarte tare. Nu multi, vreo 8. Ofera-le intimitate si unda verde la distractie. Toti vor fi foarte incantati si vor dori sa revina, pacat ca tie ti-e clar ca not in this life. Anyway, 8 copii intr-un apartament il si te pot distruge pe viata. Dar vecinii, ah, ce multumire poti sa ai stiind ca nu pot dormi, nu pot manca, doar stau cu mobila in usa de la intrare ingroziti de faptul ca tatarii minori ar putea navali peste ei (ar putea, io nu zic nu).
  • pct. 3: cumpara-i pretiosului un instrument muzical. BINEINTELES, doar n-o ramane el afonul lumii!  Sa fie mare, sa se auda loud and clear, peste zari si mari (ca altfel cum sa i se duca vestea talentatului?) si sa exerseze. In fiecare zi. Mult. Des. Multiplu de des. Talentul (sau macar exprimarea cvasi artistica) trebuie incurajat. Toata lumea stie.
Gata. I-ai aranjat pe viata. Esti GARANTAT febletea vecinilor. Cu placere.

3 comentarii:

Butterfree spunea...

Adaug: Da-i copilului o oala si o lingura si invata-l sa cante la tobe.
Alapteaza copilul 2 in timp ce primul urla: Mamiiii! Am facut cacaaaa, nu vii sa ma stergi? De ce nu raspunzi???? - Raspunde-i racnind ca dai TZTZA la cea mica. Purtati un dialog in acest fel.
Pune cutiuta muzicala la calculator pe Youtube si exersati noul stil de dans al iepurasilor.
Incurajeaza-l sa chiuie de bucurie pe scara blocului ori de cate ori iesiti la plimbare.

eM spunea...

This is funny! :-)

Viata dupa bebe spunea...

Presupun ca ati ales doar variante cu copii, altfel nu as intelege de ce lipseste bormasina. Vecinii nostri au obiceiul de a o folosi saptamanal, nu pot intelege cate gauri trebuie sa dea :))