joi, 12 decembrie 2013

Christmas gifts

Cred că o să vă surprindă tare când o să vă zic că asta este o (mini)listă a cadourilor pe care le puteți face singuri. Dacă vreți. Dacă atașamentul față de persoana cadorisită e peste mediu. Dacă vă bucură ideea de a face ceva cu mâinile voastre pentru cineva care vă e drag. Nu, nu urmează să vă învăț să coaseți bikini, să înlocuiți bunurile frumoase/utile din magazine sau să reduceți costurile. O să vă invit la joacă. O să vă arăt doar că se poate să personalizați cadoul principal cu un detaliu or something de la voi, trecut prin mâinile voastre. Da, e foarte posibil să vă înțepați, să vă mânjiți pân' la coate de lipici sclipicios, să vă iasă strâmb sau foarte departe de imaginea-inspirație. Și ce?!

Ideea nr. 1: Dacă vă știți amuzanți (și voi și victimele), snowman poop:))

Ideea nr. 2: Borcane, și-aici diversitatea e tare generoasă: le poți umple cu coloratele m&m s, cu premix homemade pentru fursecuri/brioșe, sare de baie, condimente, mini-biscuiți în formă de brăduți, steluțe și alte din astea de sezon sau îl poți face tip candelă de aromaterapie, desenat și decorat după cum vrei, cu mesaje personalizate ș.a.m.d.


Ideea nr. 3: Intră în bucătărie, mânjește-te până-n vârf de nas de făină și fă o tartă cu spanac și brânză de capră sau un carrot cake sau orice altă plăcintă/prăjitură și fă-o cadou unei persoane dragi, mai ales uneia care nu te-ar vedea făcând asta vreodată, cu atât mai puțin pentru ea special (cum ar fi soacra:p).

Ideea nr. 4: Ornamente handmade, cu care puteți decora cutiiile de cadouri, de exemplu, pe care le puteți face în ce culori sau forme știți că ar încânta persoana care le-ar primi, cu mesaje pe care le știți și înțelegeți doar voi.













2 comentarii:

Butterfree spunea...

Snowman Pooooooop.... The best! De 3 ori am citit pana sa ma prind despre ce e vorba:)))))

Ambasadoarea spunea...

:D