luni, 12 octombrie 2009

E adevărat

Dacă noi nu mai ştim cine suntem există nu doar oameni care să ne amintească asta, ci şi aparate care ştiu despre noi, printre altele, că suntem perfecţionişti (deşi poate noi nu ne-am numi aşa, şi, totuşi, câţi dintre noi nu suntem?) că sursa nefericirilor noastre este dorinţa, durerea de a ne dori tot timpul câte ceva şi dacă nu ajung la împlinire dorinţele astea în timpul impus de noi, chit că e rezonabil or ba, curg frustrările şi tristeţile ca dintr-o fântână ce n-o să sece niciodată. Apoi, pentru mine e clar, indiferent cât de multe ştiu eu despre mine, cât de bine îmi cunosc dedesubturile, confirmările venite dintr-un aparat sau dintr-o altă gură decât a mea, mă năucesc, mă izbesc şi mă pun pe gânduri! Adică cum, de unde ştii, de ce ştii, ce-ai de gând să faci cu informaţiile astea? Hm?

A mai fost cineva cablat la un aparat de biorezonanţă magnetică? Cum vi s-au părut informaţiile despre starea de sănătate şi experienţa în sine?

Pentru mine, care habar n-aveam că există aşa ceva, a fost interesant. Eu, care am nişte gheare-nspre (practicanţii de) medicina tradiţională, am fost încântată că s-a născut deşteptul care să inventeze aşa minunăţie. Nu ştiu dacă se bucură de credibilitate 100%, dacă coroborat cu analize medicale mai rămân valabile rezultatele dezvăluite de el, dacă te poţi baza pe el sau o mai ia pe arătură, dar dacă e complet neinvaziv, pentru mine e suficient. Singurul lucru care m-a uimit şi pus pe gânduri e că pe toată durata cât am fost conectată (cca. 2 ore) am căscat în continuu, cu lacrimi, cu poftă, ca niciodată; mi s-a părut ciudat, cu atât mai mult cu cât nici o persoană care a mai fost n-a păţit-o.

7 comentarii:

CUVINTE RATACITE spunea...

Eu am fost la o testare cu aparat de biorezonanta.
E putin ciudata senzatia si povestirile dnei doctor, despre aura, despre culori, despre simtiri prin intermediul undelor.

Ceva fizic nu pot spune ca am simtit, vreo senzatie ciudat.

Am analiza si mi-a parut folositoare.
Chiar de curand am regasit-o si vreau sa o refac sau sa pun in practica sfaturile din ea.

CUVINTE RATACITE spunea...

am recitit ce ai scris tu ..vag imi amintesc ca am cascat putin si poate ceva furnicaturi in picioare am simtit, dar eram dupa o zi de munca si de cursuri cred...si nu am bagat de seama.
M-au mirat detaliile ptr fiecare zona corporala cu organele aferente, faptul ca am omis ceva probleme cu urechile, ele au fost descoperite de aparat .

Mekone spunea...

Eu am făcut prin 92 doar cu o mănușă conectată la computer ... a fost interesant și corect de mi-au zis. Apropo, unde ai făcut? Mai multe detalii??? Mă interesează pe bune!!!

Ambasadoarea spunea...

Smilingelf, da, adevarul e ca nu stiu ce fel de fire tre' sa ai ca sa nu ti se para (macar) interesanta experienta asta. Cu aura si predispozitiile pt. boli, bacterii/paraziti, starea organelor, etc. Eu incerc sa-mi schimb stilul de viata/alimentatie, ca daca n-am eu grija de mine, atunci cine?:) Si abia astept sa vad cum or sa stea lucrurile peste 3-4 luni cand vreau sa repet analiza. Ma bucur ca mi-ai raspuns;)

Mekone, esti la un clic distanta de informatii- gugăleşte "biorezonanta" si orasul tau si-o sa gasesti sigur o clinica;)

CUVINTE RATACITE spunea...

e un cabinet prin tiglina 3, aproape de restaurant HAVANA parca..pe la blocurile alea cu o dna doctor VASILE CONSTANTA care vine din BRAILA, doar 2 3 zile pe saptamana. Facusem rost de un nr de tel de la o colega, asistenta ei era din GALATI si facea programari ( era si reprezentant CALIVITA) al caror produse ti se recomandau.

CUVINTE RATACITE spunea...

http://www.santamia.ro/tarife-masaj-reflexoterapie.htm, aici se pare ca e un centru nou

Anonim spunea...

si eu am facut analiza acum 2 ani. nu am simtiti ceva deosebit, dar mi s-a parut o experienta interesanta. parte din ea este confirmata si incerc sa am mai multa grija de mine.