marți, 16 septembrie 2008

Heineken, my buddy

Ieri eram fericita castigatoare a unui bilet la meciul Steaua-Bayern, via Heineken. Singura din Galati:) Eu care nu am nici o treaba cu fotbalul. Dar sunt un om special si mi se intampla lucruri speciale. Prea speciale, chiar.

Bun, anuntata fiind ca sunt o winner-ita, jubilam de fericire. Imi facusem frumos planul, ma si vedeam scuipata in cap de toti brontozaurii capitalei cu coji de seminte, oblonita si fugarita ca pisica de caini pentru ca mi-a trecut asa, prin cap, in viteza, sa ma laud ca tin cu nemtii, plus ca aveam toate sansele sa-mi imbogatesc cultura generala cu noi si felurite injuraturi.
Urma sa ma imbrac frumos, cu rochia aia neagra si cu sandalele alea pe care n-am mai apucat sa le incalt pentru ca vara a disparut inainte sa ma dumiresc eu la ce se asorteaza ele mai bine. Cum de ce ca o lady?! Pai, daca tot ajungeam pana la Bucuresti, si daca tot era un meci cu Steaua si Becali n-avea cum sa lipseasca, ce-avea daca il intrebam daca vrea sa ne fie nas? Strica? Nu strica! Macar asa, daca nu putea (ca eu stiu ca e om ocupat), poate de mila ochilor mei tot scapa printre degete niste maruntis:)

Bun. Acum urmeaza partea aia semi-spurcata. Apasati 1 pentru varianta ei necenzurata sau x, pentru pudici. Dupa ce am pus la punct si ultimul detaliu, iaCA CA ma suna iar individa de la Heineken, care-mi spune ca fiind timpul mult prea scurt, nu mai pot trimite biletul prin curier rapid si ca ramane ca eu, EU, CASTIGATOAREA, sa ma reped pana la Bucuresti, la dracu-n praznic ca sa ridic biletul, care s-a intamplat sa fie premiul MEU.

Si ma gandeam ca poate io-s proasta. Si ca poate astia de la Heineken au aflat toti ca eu sunt proasta. Pai ce fel de premiu e asta, handicapatilor, daca eu tre' sa vin sa adulmec si sa scormonesc asa, toata capitala aia in speranta ca poate la un moment dat o sa si nimeresc fix unde ati zis voi?! Ihi, acuma plec, ma vedeti? Deja va fac cu mana. Cu degetul (pardon) da, ala, marele mijlociu. Enervata la maxim ca mi-au rapit visul de a mi-l proclama pe Becali nas-de-nas, intru pe site sa citesc Regulamentul concursului de cacat. Acolo scrie asa: castigatorii vor intra in posesia premiilor prin curier pana cel tarziu in datele de 17.09.2008 ... bla bla. De unde eu deduc ca trebuia sa stau cumintica si sa astept un domn curier sa-mi aduca bunatatea de bilet. Da' cre' ca-s iar proasta si nu pricep ca printre randurile astea se ascunde de fapt urmatoarea fraza: urca-te dracu' in masina in secunda asta si vino sa-ti ridici premiul, daca tot te intereseaza asa mult. A, nu stii unde e?! Detalii, dom'le, detalii... Inseamna ca nu-ti doresti cu-adevarat:)

Azi astept scuze de la Heineken! Mi-au furat ratiunea de a trai!:|
_____________
Soy un perdedor...


Later edit: Ma uit pe pagina cu numele castigatorilor si in dreptul numelui meu scrijelesc cu unghiile monitorul ca un milog si plang in pumni cu sughituri si-mi smulg parul din cap si ma intreb Why me, God, why me?! si de suparare imi inec tot amarul intr-un pahar de Timisoreana, bauta nu oricum, ci cu paiul...

5 comentarii:

vyanna spunea...

mooor de ras!!!

Liana spunea...

Pai nu se puteau deplasa ei in Bucuresti intr-un punct spus de tine cu biletul magic??? Jeeez!

Ambasadoarea spunea...

Vyanna, chiar ca rasu' curului:)

Liana, nu se putea! Ca n-aveai unde si pe cine suna! Si oricum, ideea e ca de fapt, atunci cand castigi ceva, acel premiu tre' sa-ti parvina, la usa, eventual si cu fundita rosie, fara ca tu sa depui vreun efort. Mai ales ca au trambitat frumos in regulament asta!

Dan Terteci spunea...

Asteapta!

Ambasadoarea spunea...

Pai, Dan, anuntata fiind telefonic sa vin sa imi iau biletul de nu-stiu-unde, ce sa astept? Sa vina Becali la mine, poate:D