luni, 29 septembrie 2008

I'm a dog lover

Doamnelor si domnilor, am onoarea sa va prezint cel mai destept caine in viata:D
Ajunsa la noi mai mult obligat-fortat, tampita asta a facut din clanul Chirila, recunoscut pentru calitatile sale de a NU-si exprima sentimentele nici picat cu ceara-n ochi, o adunatura de indivizi topiti dupa ea, care au dus atat de departe alintaturile, incat, pe nepusa masa, ne-am trezit ca ne si alintam intre noi (rar, ce-i drept, da' oricum e o mare performanta:). Zuza asta e bestia de care ziceam ca nu pe mine ma iubeste cel mai mult si mai mult. Da' culmea culmilor, nereciprocitatea asta ma face sa-mi fie si mai drag s-o jumulesc. Da, iubirea mea doare:).
Ea e cea care s-a (cam) pierdut de casa o saptamana intreaga. Nu s-a zambit in zilele alea. Chiriloiu', si-asa el acru din fire, nici pofta de mancare n-avea. Ce mai, mare tragedie mare! Da' si cum ne-a stat inima in loc de bucurie cand, plina de buruieni si vai de curu' ei, venea ca de la razboi, cu ochii plansi si hamesita, dar invingatoare! A gasit singura drumul spre casa, eforturile noastre nedand nici un rezultat.
Apoi, cand a fost operata si adusa pe brate de maica-mea semiconstienta si teapana de la anestezie, mi se adunau lacrimile in ochi ca margelele pe snur... In urma cu 11 ani, n-as fi putut sa spun ca imi plac pechinezii in mod deosebit. Mie-mi plac cainii in mod deosebit:D Dar ea e cu adevarat speciala. Zic si eu cum fac mamele cu copiii lor, ca-s cei mai frumosi, cei mai destepti, alea alea:)

Acum, we have a problem! Pentru ca ea e a treia fiica a Chiriloilor si noi (eu si beau' meu) suntem amandoi lesinati dupa caini, vrem unul doar al nostru.
Numai ca eu vreau un Pug Carlino Mops, pe care o sa-l cheme Ozzy, desi o sa fie fata, pentru ca mor de ras cand il vad. Si e prea frumosssssss. Imi inchipui ce priviri o sa-mi arunce cand o sa-l imbrac in rochita de balerina la nunta:)))




Iar el (total paradoxal) vrea un Shih-Tzu, pe care tot eu, evident, o sa-l botez. Si anume Albert. Si o sa fie tot fata:) Mi-e teama, sinceramente, ca luand un pitic din asta, o sa-l inghit cu totul cand ma joc cu el, la ce stil am:)




Acum, cre' ca inainte sa umplem casa de copii ca pocaitii, o sa o umplem de caini. Daca ar fi si ieftini, am lua cate unul pe zi. Asa, sa fie;;)

Oricum, o sa vina si perioada sarbatorilor de iarna, cu cadouri si promotii, s-ar putea totusi sa avem (pardon, sa am) norocul sa gasim o superoferta. Adica, ce? Nu-i posibil sa se dea la un Pug cumparat, una bucata George Clooney?!? Fugi de-aici, ca nu te cred:)

________________
You?!
Are you a dog lover,
or a cat lover?!

8 comentarii:

dramaqueen spunea...

Honey, nu stiu daca o sa ma mai iubesti dupa asta dar... I'm a cat lover. Poate si de asta cineva imi spune "octopussy". Poate :). Dar asta nu inseamna ca nu iubesc si cainii. Cat despre George Clooney la pachet, sunt convinsa ca poti nimeri o astfel de oferta. Nu prea curand dar tu poti sa speri. Si daca din greseala vezi vreo oferta cu Johnny Depp la pachet, ia-l pentru mine si-ti dau eu banii dupa ce-l... probez. Puuuup!

Ambasadoarea spunea...

Pai, sincer, cam banuiam eu ceva, cum ca ai fi "pe invers", mai ales cand se mai aprind discutiile dintre noi;;)

Si cam de ce crezi tu ca daca as gasi o oferta cu dragu' de Johnny, ti l-as da tie?!?!:) Crezi cumva ca as cam fi lesbi?:))))) Wake up, honey!

Anonim spunea...

Cred ca animalele si aici ma refer la caini si pisici au un rol binedefinit in viata omului: aduc buna dispozitie. Un caine stie cand esti suparat sau fericit, stie cand a gresit sau a facut bine, se bucura si e trist alaturi de tine dar cel mai de pret cand iti aduce un zambet pe buze.
Un animal inveseleste totul in casa unui om.

Anonim spunea...

Ati putea sa va luati unul din fiecare, oricum amandoi sunt dulci ...decat unul in fiecare zi, mai bine direct 2 in prima zi...si nu mai e problema cu alesul :)

Ambasadoarea spunea...

Florin, chiar asa e;) Daca n-as fi avut caine atatia ani de zile, as fi zis ca toate astea sunt niste exagerari.

Oboiteru, pai si daca pierd superoferta?:))

Anonim spunea...

I am a dog lover - with all my heart :)) plus ca pisicile mi's tare antipatice...

Anonim spunea...

I am a dog lover - with all my heart :)) plus ca pisicile mi's tare antipatice...

Ambasadoarea spunea...

Si mie, da' sa ramana intre noi, da?:)