duminică, 14 septembrie 2008

Astrele si-au dat si ele acordul

Desi am trecut pana acum si de episodul 1 si de episodul 2 din Cautarea nasilor potriviti si ca exista sanse mari sa ramanem fara episoade si solutii viabile, luand in considerare faptul ca din tot cercul de prieteni, noi suntem, deocamdata (dar ma astept la tot felul de surprize), primii care urmeaza sa se casatoreasca si pentru ca ne-am incapatanat in naivitatea noastra de a avea drept nasi niste oameni care sa ne placa, cu care sa putem comunica si chefui (la nevoie), iata ca totusi astrele ne blagoslovesc, scuipandu-ne sa nu ne deoache, cu un procent maxim de 87,18%.

Detaliaza frumos facandu-ma sa ma simt si mai speciala decat ma cred cu urmatoarele vorbe de duh intelepcesc: O valoare a compatibilitatii mai mare de 80% este exceptionala. Cu toate acestea, o compatibilitate (calculata) foarte mare nu garanteaza fericirea in cuplu, ci doar arata ca sansele sunt excelente DACA partenerii se comporta corect si subliniaza ca doar 6,5% dintre cuplurile posibile se bucura de o compatibilitate intre 80 si 87,18%.

Stiu ca va intereseaza de nu mai puteti si ca v-ati stors creierii incercand sa gasiti un astfel de calculator, care sa va spuna daca, cum si cat de compatibili sunteti, asa ca am hotarat sa pun capat nelinistilor voastre, cosmarurilor si framantarilor personale, punandu-va fata-n fata cu realitatea. Enjoy it si nu ma injurati:D
__________
Si putin sirop:)

13 comentarii:

pantacruel spunea...

pai in cazul asta,
casa de piatra! :)

Anonim spunea...

eu imi permit sa iti dau un sfat.incearca sa iei legatura cu Stefan stim noi care si zana Andreea sa ii rogi sa va fie nasi. ar fi o cheltuiala in minus cu muzica ;)
:))

Dan Terteci spunea...

Sa nu ne uiti, ma refer la lista de invitati!

Ambasadoarea spunea...

Pantacruel, multumim!

Brebe,eu sunt prea neinsemnata pt. cuplul asta, nu-i merit, sunt prea buni pt. mine. Stiu ca intelegi, doar ai vazut ca nici tie nu-ti raspund la scrisori:))

Dan, nu ma provoca:D

Anonim spunea...

ouch..ultima faza a durut
ma intreb cate fete mai trebuie sa omor pana imi raspunde si mie cineva...

Ambasadoarea spunea...

:)))

Bai, nu stiu, da' am o mare rugaminte(ca de la fan la fan), nu te muta in orasul meu:D

Liana spunea...

M-as oferi eu ca nasa. Nas sa va gasiti :)) DAR ultima chestie pe care am unit-o pe post de martora a tinut 1 an. Asa ca nu ma vrei :))

Razjudec spunea...

eu am gasit ceva asemanator..(nu mai stiu cum se numeste site-ul)..si compatibilitatea mea era cu un alt user de 90%..si ce-am zis..stai asa ca nu e asa..si-am intrat pe ea.."buna gagica o maslina "o" biscuite"...si mi-a spus "du-te dracu'..eu nu mai cred in site-urile astea..

Anonim spunea...

nu trebuie sa ma mut...fac o ora si ceva cu masina de aici pana la galati >:)

Ambasadoarea spunea...

Liana, noi ne casatorim dupa 5 ani, nu ne mai sperie nimic, oricum mai rau de-atat nu se poate:))

Razjudec, lasa prostiile si zi ce-ai facut cu Koyosu!?!:D

Brebe, am caine:D

Anonim spunea...

eu am catea :))

Ambasadoarea spunea...

Brebe, m-ai prins cu minciuna. Si eu tot catea am. Si nici macar nu e chiar a mea:D Ma ierti?;;)

Anonim spunea...

o mimoza nu ai ca sa polenizez si eu ceva? :)) sau macar o muscata...orice inafara de ficusi :))
te iert daca ma ajuti