luni, 7 aprilie 2008

Ambasadoarea vorbeste prostii

Mda, unii oameni se indura si se casatoresc, e ca si operatia de cezariana- renunti la durerile de dinainte de nastere pt cele de dupa...
Eu nu vreau sa renunt la nimic! Nu vreau sa fiu altfel, sa ma imbrac altfel, sa gandesc altfel, nu vreau colaci zburati pe deasupra capului si galeata rasturnata in fata bisericii, ma lipsesc si de faimosul orez, ca si-asa nu stiu sa fac sarmale. Nu vreau sa "ma dansez" cu neamuri pe care de altfel le vad odata la cativa ani si pe care nici nu le suport, care sa-mi transpire pe spate, nu vreau sa zambesc daca imi vine sa smulg cuiva parul din cap, nu vreau sa ma intreb cati bani a pus ala si de ce nu mai mult, nu vreau sa ma intereseze brasoveanca si perinita si toate alea, nu!

De fapt, nici nu vreau sa ma casatoresc! Si ce?!
(Ma enerveaza la culme subiectul asta)

Nu stiu unde, dar se pare ca inspiratia mea e dusa pa-pa. La mare, daca e sa ghicesc. Ori neuronii mei is inca mahmuri. E o posibilitate, ce sa zic?!!

Am citit zilele astea The one, pe reprize, la cate o tigara. Imi place! Chiar radeam cu-n ras amar cum am facut eu ce-am facut si am dat cartile(ca intr-un troc in care pot castiga orice alte persoane, numai cel in cauza nu) pe reviste. Nu ma incanta ideea asta, mereu zic ca iau masuri, pe care le tot aman.

In fiecare dimineata caut informatii pe net despre concertul Bon Jovi din iulie. Nimic despre bilete, nimic despre locatie! Parca vad ca raman pe dinafara si stau ca milogul cu lacrimi cersetoare pe langa usi...

5 comentarii:

Liana spunea...

Casatoria a devenit un subiect din ce in ce mai ... dureros. Dar daca te incalzeste cu ceva... sunt de acord cu tine.

Hartiuta aia roz oricum nu e un certificat de garantie.

Ambasadoarea spunea...

Asa e.
Eu vad casatoria ca pe o capcana care te atrage sau de care fugi, care te imbie sau te sperie, dar tot o capcana.

Liana spunea...

E foarte greu sa iesi din ea cand nu iti mai trebuie... That is why I will never ever get married :D

Ambasadoarea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ambasadoarea spunea...

Asa ziceam si eu, si acum ma simt in pericol;)

Heeeelp!