marți, 31 august 2010

Cum mi-am petrecut sfârșitul verii

Nu știu pe ce gând să pun mâna ca să-l trag spre mine din dansul sălbatic în care s-au încins toate... e o horă de țigănci turbate, cu fuste colorate, înfoiate, cu păr lung, încâlcit de vânt, cu picioare goale, murdare, pe-o muzică pe care mă străduiesc s-o aud ca să pot intra în ritm.
De data asta mi-e frică. Trece ultima vară din viața mea. Următoarea mă va găsi cu o mini-me în brațe. Nu știu dacă-mi vine să plâng din cauză că mă ustură încă ochii de cât nisip mi-a aruncat în ochi vântul de la mare, de teamă sau de fericire.

Ca să uit de toate, aseară am trântit o budincă de macaroane cu brânză și stafide numai bună de pierdut legătura cu orice gând dușmănos. Ca să nu fie mai prejos, la indicațiile mele, beau-ul a trântit și el un soi de tocăniță cu carne de porc, ciuperci, ceapă și roșii care-ar fi fost genială dacă nu era ușor cam prea sărată. Acuma na, eu n-am zis că e perfect:)

A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva sau mai bine... spatele și picioarele cu o pătură, că-i cam frig:D

evident, eu am crezut că azi e 1 septembrie.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Haha, si eu m'am trezit in dimineata asta cu gandul ca "asta e, 1 septembrie, se mai incheie o vara, un capitol din viata", treburi lacrimogene, suspine... Ghici ce! E abia 31 august, timpul are rabdare :P

Ambasadoarea spunea...

:D A, pana maine avem timp berechet sa ne mai bucuram de vara. Pt mine e bine: trece vara, vine toamna, trece toamna, vine iarna si gata, adio viata, asa cum a fost 28 de ani:)

Evergreen spunea...

eeeeh, mini-me. ce misto suna! vara mai vine putin, ne mai da tarcoale.

:)

shmeny spunea...

hai sa-ti dau o veste buna. si vara urmatoare o sa fie marfaaaa. cu mini-me cu tot. ca ti-e frica e normal. uneori ne temem si de lucrurile frumoase, ca nu stim de unde sa le apucam.
o toamna frumoasa sa ai!

Ambasadoarea spunea...

Da, Evergreen, mini-me:) Daca o sa fie zaluda ca mine, am pus-o. Si eu si ta-su:D

Shmeny, o sa te cred pe cuvant, pt ca tu esti deja acolo si-ti multumesc pt ca-mi spui ca e normal sa-mi fie frica, mai am putin si innebunesc din cauza atator temeri:) O toamna frumoasa si voua!

metro rider spunea...

foarte frumos spus...
lasa vara asta sa se duca, vine alta ;)