sâmbătă, 18 septembrie 2010

Realitatea pute

Da, adevărul e că realitatea românească pute de mori.
Dacă la 9 dimineața puți ca un țăran care a arat 100 de hectare de pământ arid, după care s-a tăvălit de bună-voie într-un morman amestecat de câcat, pește-mpuțit și alte mortăciuni, ai putea să iei în considerare faptul că ai o problemă și că problema asta întoarce stomacul pe dos nefericiților care trec prin aria ta de împuțiciune. Eu nu înțeleg și n-am să înțeleg niciodată cum naiba poți să puți în halul ăsta. Da' n-ai soție, copii, prieteni, nu-ți spune nimeni că provoci greață, silă? Da' nu mori tu de scârbă când te știi așa? Ce naiba, e așa greu să freci un săpun de pielea udă? Sunt sigură că dacă s-ar face o campanie și s-ar împărți săpunuri pe stradă, românul strângător l-ar lua încântat și l-ar pune la loc de cinste în dulapuri, printre haine, să miroasă ele frumos. Că la cur, las' că se spală pisica...

6 comentarii:

Evergreen spunea...

M-ai nimerit cu postarea asta. Azi am avut o experienţă mirositoare în autobuz. Mirosea atât de tare încât mă înţepau ochii. M-am înverzit.
Oamenii din jur au început să privească speriaţi şi să discute despre "omul civilizat".
Puteau să vorbească şi de Băsescu, eram aproape morţi.

Ambasadoarea spunea...

Si am crezut, în inocenta mea, ca daca s-a dus vara, au disparut si duhorile:) Horrrrrooor!

Andrada spunea...

Nu le zice nimeni, ca si restul familiei pute la fel. Cred ca pe principiul asta se si imperecheaza si - din pacate - impuiaza.

Ambasadoarea spunea...

Ca tot pomenesti de asta, Andrada, cate persoane ar trebui sa aiba interzis la reproducere...

Andrada spunea...

La reproducere, la vot, la multe... Ar trebui bagati in rezervatii... Pana nu ne baga ei pe noi in rezervatii...

In filmul ala, Idiocracy, se vede cam ce-o sa se intample peste-o vreme. Modalitatea in care au spus povestea n-a fost cea mai fericita (comedie ieftina), insa ideea din spate... auch, cat e de adevarata.

Ambasadoarea spunea...

N-am vazut Idiocracy (nici nu cred ca o sa-l vad) dar i-am retinut ideea de pe youtube si... viitorul suna naspa.