miercuri, 29 septembrie 2010

De la capăt

Am spus-o și o repet: nu mă încântă deloc schimbarea asta. De la început mi-am dorit un blog liber, fără restricții, și uite, chiar am făcut asta (doar) timp de 3 ani. În ultima vreme am reușit, nu știu cum naiba, să pierd controlul, sau doar să descopăr că persoane care nu mă sunau să mă întrebe de sănătate mai des de o dată, două ori pe lună (ori nici măcar atât), își hrăneau curiozitatea și viermii din textele mele. Pentru mine blogul nu era un loc de joacă în care prieteni și necunoscuți să ne întâlnim să ne dăm în leagăne, era un loc în afara vieții mele reale, unul doar al meu, oaza mea, cabana mea de la munte în care respiram ce aer voiam cu cine voiam, podul care mă aducea pe mine la mine. Acum, a venit apa și l-a luat... Sper ca în viitor să gasesc o soluție pentru ca fluturii mei să zboare din nou liber. Până atunci, rămânem prizonieri aici:)
Unele dintre voi știți ce nor negru și hidos a adus restricționarea asta pe capul nostru, nu mai explic încă o dată. Vreau doar să se știe că eu îmi asum fiecare text în parte, asta cu riscul de fi greșit înțeleasă, judecată și acuzată. A, și vă mulțumesc!

7 comentarii:

Alina Zaharia spunea...

Eh, o sa ne descurcam noi si asa! E interesant si sentimentul de intimitate, de invizibiliate:)

Ambasadoarea spunea...

Incercam si asa, Alina si vedem unde ajungem;)

Andrada spunea...

Am facut si eu treaba asta, insa m-a tinut fix vreo 2 zile...
E nasol :(. Cand iti strica cate-un nor d-asta tot cheful.

Ambasadoarea spunea...

Daaa, nasol:( N-o sa tina nici la mine o vesnicie, deocamdata caut o solutie sau sa ma obisnuiesc cu singura varianta posibila.

andreea spunea...

hey! :)
multumesc pt invitatie. nu stiam cum sa fac sa primesc una, pt ca te citeam de ceva vreme.

acum trebuie sa recuperez o gramadaaa de posturi :)
am vazut ca ai nascut si ca ai o fetita frumoasa foc.
sa te bucuri de ea! :)
felicitari!

Ambasadoarea spunea...

Cu placere si drag, Andreea! Noroc cu zelist-ul ca mi te-a aratat:)

mOntecOre spunea...

Mi-am facut o bucurie pe azi, am descoperit ca s-a redeschis blogul...te-as fi tras si eu de manecuta sa iti spun ca mi-a parut f rau ca mi-ai luat portia de fluturi dar e bine si asa...am o gramada de recuperat.