luni, 17 august 2009

Pe vremea când


... nu aveam nevoie decât de o pereche de bocanci ca să ajung unde vreau credeam că oamenii speciali sunt cei care nu se căsătoresc niciodată, care găsesc şi au atâta frumuseţe în singurătatea aleasă de ei încât orice alegere care i-ar fi făcut să fie catalogaţi drept oameni comuni le este definitiv străină şi asta pentru că ei altfel văd, altfel simt.
... clipele fericite erau direct proporţionale cu numărul prietenilor credeam că mai vie şi mai importantă ca atunci n-o să fiu niciodată.
... măsuram timpul în fire de nisip şi calculam cât mai e până în 2099 nu-mi imaginam că fericirea o să ajungă să ştie şi adresa mea.

Acum toate sunt altfel şi mă pot lipsi de lucruri inutile. As my hair:)

PS: Îmi cer scuze cititorilor mei că sunt neinteresantă în perioada asta, dar, cum a spus un mare clasic în viaţă, cu ochi verzi şi picioare nervoase, sunt fericită şi asta îmi ocupă tot timpul:)

7 comentarii:

dramaqueen spunea...

Honey, parca ma incearca si pe mine fericirea cand te vad pe tine asa. Da' nu chiar, nu pot sa ma dezmint, sunt o drama queen si asta imi ocupa toti... nervii. Ba chiar si pe ai tai :)). Hai sa-ti porti sanatoasa noua freza, ca tare frumoasa te-ai mai facut, maica! Bubici!

Liana spunea...

Ma bucur totusi ca din cand in cand in timpul tau ocupat mai gasesti o clips sa iti imparti fericirea si cu oamenii de peste mari si tari.

Si sa ii faci sa rada...:) Aici ma refer la postul precedent care l-a facut pe EL sa rada in asemenea hal ca ne-au batut vecinii in perete. Bloody romanians :)

Ambasadoarea spunea...

Hon, toate sunt stari, adica trec. Si ale mele, si alea tale;) Coafura rezista:)

Liana, bine ca va distrati pe seama mea, deci raul altuia vi se pare amuzant, obraznicilor!:) Ti pup, tampito! :D

Tomata cu scufita spunea...

Esti una dintre putinele persoane, daca nu singura, in ultimul timp care vorbeste despre fericire.

Ma bucur sincer pentru tine si iti doresc sa ramai fericita cat mai mult timp. :)

Ambasadoarea spunea...

Merci, Tomata, iti doresc sa te bantuie si pe tine fericirea!:) Tocmai pt. ca stiu ca n-o sa dureze o vesnicie starea asta, mi-am propus sa ma bucur de ea, sa vorbesc despre ea, sa ma laud cu ea:)

mOntecOre spunea...

Ma plimb pe aici, bine te-am gasit!

Am citit cam tot pe ultima raza de timp...cu nunta inclusiv ...doar pentru ca imi place ce ai scris si cum ai scris, nefiind foarte interesata de subiect...eu inca mai cred in conceptul de a fi special daca te simti bine in singuratatea ta...si totusi nu's singura. La naiba!

Si constat ca iti las un comentaru=iu consistent doar pentru ca am citit ceva posturi.

Ambasadoarea spunea...

Montecore, multumesc pt. declaratia vadita de dragoste si te mai astept:) Poate n-am incetat sa fiu interesanta:D