vineri, 14 august 2009

O doamna in casa groazei

Eu fiind doamna si da, am acte sa dovedesc asta:) Chiar ieri am fost la politie sa-mi ridic noua carte de identitate. Ca arat in poza aia ca un indian cherokee e partea a doua:)

Nu stiu, inca nu mi-e clar, dar cred ca am fost trasa in piept; m-a prostit sa ma marit cu el fara sa-mi spuna ca o sa locuim in casa groazei. La inceput nu conta, poate ca nici eu nu eram atenta la detalii de genul asta, dar in timp gluma a inceput sa se ingroase si-am descoperit ca: wc-ul canta, din pacate nu melodios, nici in surdina si cu precadere noaptea; curentul refuza sa circule prin firele care duc in dormitor si in baie iar electricienii n-au reusit sa se prinda care-i faza si nu-i amuzant sa bajbai cu lanterna dupa haine sau periuta de dinti; toti muncitorii care ne-au calcat pragul si-au blestemat zilele pentru ca si-au stricat bormasinele si alte scule in pereti; televizorul caraie din cand in cand de zici ca o gasca de pitici betivi bat toba in interiorul lui; toti peretii din casa, fara exceptie, sunt sui si cu denivelari; balconul e in vale; peretele exterior sufrageriei se surpa; parchetul scartaie; usile, desi noi, arata de parca le-am primit de pomana, odata pentru ca 2 dintre ele au fost montate de niste inapti complet aiurea si-odata pentru ca sunt incarcate de glet-amorsa-ciment-uateva'.
As vrea eu sa cred ca astea sunt singurele probleme cu apartamentul asta, dar sunt sigura ca ori am omis din greseala cateva, ori inca nu mi s-au dezvaluit toate.

Desi cred ca n-o sa mai apuc ziua cand renovarea asta va lua sfarsit, daca totusi traiesc pana atunci sigur ma omoara curatenia de dupa.

2 comentarii:

Pandora spunea...

Da ce te faci când rudele nu ştiu ce înseamnă funcţia ta (pompoasă compoziţional ca toate funcţiile lui 2009, dar de novice) şi te laudă neamurilor ca "director".

Sorin Grumazescu spunea...

Pfiu...pana aici am reusit azi sa citesc. De la nunta incoace. Restul, sper ca maine. Concluziile, la final. :) Pup si o seara frumoasa.