joi, 11 decembrie 2008

Moşu' mă vrea slabă

Că altfel n-aş putea să-mi explic. Şi mai e şi nerăbdător. Şi chiar aş putea să cred că nu-mă-mai-iubeşte-cum-mă-iubea-el-odată-când-mă-iubea-mult şi îl avea ucenic pe unchiul meu şi primeam cele mai înalte şi pletoase păpuşi. Odată, într-un an, chiar şi-a uitat pantalonii la noi, motiv sigur să revină:) Apoi, altădată, dacă m-aş fi trezit la timp, sigur l-aş fi văzut, că doar nu m-ar fi minţit Chiriloii aiurea şi-au jurat ei că exact cu două secunde în urmă o tulise, eu am văzut doar dâra de zăpadă lăsată pe covorul din sufragerie. Nu ştiu ce să zic, cred că se enerva că haleam toate bomboanele din pom şi lăsam doar poleiala aia, poate că o fi vrut şi el să mănânce una şi şi-a luat ţacă. Mi-o fi purtat pică atâţia ani? O fi Moş Crăciun vreun ranchiunos? Că oricum, nu sclipeam eu de cuminţenie, să fie clar, dar de aici şi până la intenţiile de anul ăsta e cale lungă. Hai, fie, nu mă declar nemulţumită dar apucăturile lui mi se par cel puţin dubioase. De ce să mă vrea slabă? Ce să facă el cu cele 5 chile (pardon, grame:) pe care le am eu în plus? Ce planuri mârşave are cu mine? Îl bănuiesc de gânduri necurate, că vrea să mă vadă chinuită şi să se amuze cum trag toate aparatele şi instructorii ăia de mine, cum leşin la saună şi ... cum mă transform eu într-o sirenă suplă şi preaminunată:) Până atunci, rămân broască. O broască fiţoasă:)
Eh, poftim, acum două zile moşu' ăsta zălud s-a dus la o prietenă de-a mea (cred că din cauză că eu m-am mutat şi am uitat să-l anunţ) şi mi-a lăsat un cadou acolo:) Cadoul ăsta e un abonament la un club de maaaaari fiţe din oraş (de altfel şi singurul) şi constă în sedinţe fără număr (acum, dacă mă gândesc mai bine mă cam sperie nelimitatul ăsta) de fitness, aerobic, saună şi ... bă-lă-cea-lă în pisciiiinăăă cât cuprinde:D

Revin cu detalii picante săptămâna viitoare!;)

9 comentarii:

dramaqueen spunea...

Normal ca te vrea slaba, fata. Te vrea sirena, fata. Da' nu pentru el ca nu-i un pervers. Pentru beau' tau. Mosu' vrea sa incapi in sac si sa te duca beau'-lui in speranta ca poate scapa de tine si de scrisorile tale si de dorintele tale. Numai mie cate mi-ai spus sa-i transmit...l-ai zapacit de creier. Sau poate slabesti ca sa incapi in valiza pe care o iau unde plec eu de Craciun. Acum m-am prins. Nu-i nimic, sarmaluta mea, te inteleg, fa ce trebuie sa faci. Si ai grija cu fitele alea, fata ;)

Ambasadoarea spunea...

:))) Da, da, deci am un scop. Promiti tu ca daca incap in valiza ma iei si pi mini la Viena? P-lizzzzz;;)

Sarmaluta??? Me = sarmaluta? O, I hate you so much right now!

dramaqueen spunea...

I love you too! :D

Ambasadoarea spunea...

Stii ce are iubirea ca unitatea de masura? Cadooooul:D
Nici n-ai plecat ca deja abia astept sa te intorci:)

Anonim spunea...

Daca'i fara numar, atunci fara numar sa fie, sa nu te prind ca mai frecventezi si vreo cofetarie pe langa sala :P
Si te anunt ca ti'am dat o leapsa, asa, mai de sezon, s'o faci intre un tras de fiare si un alergat pe banda :))

Ambasadoarea spunea...

Barbie, cofetarie nu, ca nu prea le am cu dulciurile, da' la pizzerie pot, da? Bineeee:D
O, da, ma bag la leapsa, nu-ti face griji:)

Anonim spunea...

pizzerie?? numai la de'astea iti sta gandul? si cand te gandesti ca mosu te vrea slaba...

Anonim spunea...

pizzerie?? numai la de'astea iti sta gandul? si cand te gandesti ca mosu te vrea slaba...

Ambasadoarea spunea...

Barbie, mosu' sa-si mai vada lungul nasului, io asa zic:D