marți, 22 iunie 2010

Nume de băieți

Albin, Aldebaran, Anghelus, Apostol, Arghir, Barney, Bartolomeu, Benedict, Bjorg, Brad, Chiriac, Chirita, Clementin, Diehard, Fabritziu, Fritz, Gogu, Gratian, Gruia, Haralambie, Hugo, Ingmar, Inolau, Iorgovan, Kasimir, Konrad, Lazarus, Macarie, Nazarius, Nedelea, Norbert, Otmar, Otto, Pamfil, Petroniu, Sandrin, Sever, Silvester, Sigfried, Stelea, Tomistocle, Udo, Udrea, Ulrich, Utku, Voichita, Voinea.

Nu mai căutați voi pe net, vă ofer eu lista cu cele mai mișto nume pentru băieți. Când o s-o găsesc:))
Deocamdată am dat doar de asta de mai sus și tre să recunosc că Diehard mă tentează teribil. Nici pe Voichiță sau pe Fritz nu le-aș abandona complet, na, cum aș putea?! Deși nu ne-a zis nimeni că vom avea un floricioi și-o să mai dureze vreo 3 săptămâni până vom ști sigur ce sex are puiul-de-florea, ne prostim și noi ca tot omu' posesor de burți, în căutare de (pre)nume perfecte, mai ales că, dacă pentru fete pare și chiar este  mult mai simplu, pe lista numelor pentru băieți (din creierul meu, evident) n-am trecut nici un nume, nimic, nada, zero. Ziceți și voi!

13 comentarii:

isa bella spunea...

matteo sau matei. mi se par ge-ni-a-le :d

Ionouka spunea...

Eu am ales de mult Haralambie. Pentru viitorul nostru Golden Retriever. ca despre copil... mai e pina atunci!

Musai sa ne spui ce alegi!

Anonim spunea...

Imi plac chestiile ciudate, insa din numele de mai sus n-as putea alege unul. Eu zic sa mai cauti [hihi]. De exemplu, nume "imprumutate" din limba rusa.

Ambasadoarea spunea...

Isa bella, Matei alaturi de Luca sunt nume pe care le aveam si eu in cap, de prin liceu, dar pt ca altii au facut copii inaintea mea si i-au botezat asa... parca nu mai merge:)

Ionouka, langa Haralambie parca sta bine si Tomistocle, nu?:)) Eu o sa spun ce aleg, da' abia te-astept si pe tine!

Annemarie, Piotr? Vladimir? Levin? Don't think so:) Si oricum, Diehard ce are?:D

Butterfree spunea...

Sebastian sau Victor! mie imi plac la nebunie amandoua

Anonim spunea...

Nu Piotr sau Levin, dar Vladimir e ok. Ma rog, zic eu.
Diehard mi se pare ciudat, pentru ca eu il vad "Die Hard", si ma gandesc la Bruce Willis.
Nah, ai zis sa ne dam cu parerea...

Ambasadoarea spunea...

Butterfree, Sebi nu suna rau, dar in jurul meu sunt deja prea multi (prin asta a se intelege mai mult de 2:) Cred ca-s tampita si-as vrea pt copilul nostru un nume numai al lui, nemaiauzit, nemaiintalnit.

Annemarie, lista aia de nume a fost trantita strict la misto, cum sa botezi pe cineva Diehard sau Fritz sau...?:)

Anonim spunea...

Sincer, la prima vedere am zis ca e la misto. Dupa aia m-am gandit ca eu sunt ciudata, si probabil sunt altii si mai ciudati, si atunci, ca sa nu jignesc pe nimeni, am zis sa nu o iau in deradere in totalitate. Orice este posibil. Pf. Nu-mi mai aproba comentariile. Haha, glumesc. Sau nu?
In fine. Eu raman la Vladimir. :)
Si ma cheama Sebi, deci imi place si asta. :P

DCTiron spunea...

Werner, mai sunt vreo 2-3 în toată România aşa că e puţin probabil să se întâlnească mai ales că aparţin unor ''ere'' diferite :))
Şi o să ai una bucată kinder fericit de fiecare dată când va trebui să-şi spună pe litere numele şi va fi apelat cu ''Uerner'' în loc de ''Verner'' :))

Ambasadoarea spunea...

Welcome, Dana!
Da, si s-ar potrivi la fix cu Florea. Werner Florea... da, din aceeasi poveste:)

Anonim spunea...

Dana cu Werner si eu cu Vladimir. Ce tare! Gen fiecare cioara-si lauda puiul. :))

Ambasadoarea spunea...

Inteleg perfect, ca si eu am fixatiile mele:)

DCTiron spunea...

:)) uitasem de Florea, my bad. Eu spun totuşi să vă schimbaţi şi numele dacă găsiţi un prenume pentru bebel şi nu se pupă. :))
Şi Annemarie, să ştii că ai dreptate, eu una mi-aş numi toţi kinderii Werner sau Astrid şi i-aş striga Werner 1, Werner 2 sau Astrid 1 şi Astrid 2.
Şi Astrid Florea mie îmi sună bine pentru un nume de fată chiar dacă aparent nu sunt din aceeaşi poveste, Astrid e un nume de origine norvegiană parcă şi are ceva legătură cu o zeitate a frumuseţii pe la ei, şi cu Florea, hmm.. floare frumoasă q.e.d :D