joi, 8 mai 2008

Ba, esti naspa!

-Baaaaaa, esti naspa!

Nu stiu ce o sa facem noi doi toata viata impreuna.
Ma uit la tine cand vorbesti si mi se goleste mintea ca la un semn de tot ce ai putea sa-mi spui.

Esti naspa!

M-ai domesticit! Te urasc! Ma uit la tine si de multe ori ma mir ca inca rezist sa nu-ti fut una-n gura! Si sa plec! Sa-mi iau tigarile de pe masa din bucatarie (ce daca-s ale tale) si sa fug dracu' in lume. Sa fiu libera. Si sa nu vii sa ma bocesti.

Stii ca daca mangai o pasare pe care o tii in cusca ea tot prizoniera se simte?
Stii ca am momente cand simt ca ma sufoc langa tine??? Nu, de unde sa stii, tu esti multumit de tine, ai dat un inel, pula mea, totu-i aranjat. Cine se mai uita ca raspunsul a fost "nu". Detalii...

Stii ca nu pot sa retin nimic din tot ce imi povestesti tu? Ca toate ispravile tale de la munca mi se par neinteresante?? Ca imi vine sa urlu de plictiseala???

Si te vad, da, tu esti multumit, ai un job bun, joia te duci la fotbal, da, merge, nu te plangi, te asteapta o femeie acasa (cand nu e in bar...sau la shopping...sau la plimbari), viitorul iti surade, jubilezi ca sunt a ta, ca aici raman, da, ai ajuns bine, nu?!... ai masina ta, casa ta, poate te gandesti sa-ti schimbi o mobila, o patura.......

Baaaaaaaaaa, m-auzi???????? Esti NASPA!

Nu vreau sa traiesc viata ta!
Stii, iti amintesti?!, aveam si eu una. Semana cu a ta, numai ca era mai interesanta. Si era A MEA!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu e naspa omu'!!! Tu ai buba. Acolo, la mansarda, in carcasa ta incasabila. Stii foarte bine ca multe ar vrea un exemplar din specia lui. Not me, of course... :D Alte multe. Asa ca lasa-l in pace sau te spun! Nu faci un compromis, nu te multumesti cu putin, nu stai cu el de teama ca nu gasesti altceva. Pur si simplu va iubiti si va potriviti dar ai prea mult timp liber si de-aia iti vin idei. Stop that bullshit called thinking si vino pan' la mine ca plange Comandante dupa noi ;).
Pup pe tartacutza!

Isis

Ambasadoarea spunea...

Stii, adevarul e de fapt, iar, undeva la mijloc, da' dc m-ai amenintat ca ma spui, nu mai dezvolt:)

Soon, baby, soon...